Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 15

Volgende

Application Analyst - Developer Microsoft SharePoint

358370127

Via AGO Jobs & HR

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Application Analyst - Developer Microsoft SharePoint

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen in Ieper zijn we op zoek naar een Application Analyst - Developer Microsoft SharePoint. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitrol en implementaties van het SharePoint platform. Hierbij ondersteun je in diverse projecten en een internationale Microsoft SharePoint omgeving. Klantenbehoeften worden geanalyseerd en een oplossing wordt aangeboden. Hierbij werk je nauw samen met collega's en de eindgebruikers. Deze oplossingen worden ook technisch en functioneel getest. Daarnaast documenteer je de implementatie, verzorg je opleidingen van de eindgebruikers en installeer je de diverse applicaties. Tot slot volg je recente evoluties binnen software ontwikkeling op de voet.

Profiel

Voor deze functie beschik je over een bachelor- of masterdiploma binnen de IT en communiceer je vlot in het Nederlands en in het Engels. Daarnaast heb je meer dan 2 jaar ervaring met Microsoft SharePoint en kennis van Microsoft SharePoint 2013. Indien je junior bent, dan toon je grote interesse in SharePoint. Daarnaast heb je kennis van programmeertalen zoals C#, Asp.Net, JavaScript, CSS en HTML. Kennis van Design Patterns, Test Driven Development, Typescript, Angular, JQuery, Entity Framework, RESTful Services, Office 365 en/of Powershell is een pluspunt. Bijgevolg heb je ook enige ervaring met Visual Studio, Team Foundation Server, SQL Server, SharePoint Add-ins en SharePoint Object Model. Tot slot redeneer je analytisch, ben je flexibel, stressbestendig, communicatief en klantvriendelijk ingesteld en werk je zowel graag zelfstandig als in team.

Aanbod

Het bedrijf behoort tot de top op vlak van technologie binnen haar sector en biedt haar medewerkers een dynamische werkomgeving aan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om projecten op zelfstandige wijze tot een goed einde te brengen. Tot slot kan je genieten van flexibele werktijden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.