Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 40

Volgende
Fagron

Apotheker

Je bent als Apotheker Bereider verantwoordelijk voor de productie van geneesmiddelen bij onze apotheker klanten in de regio Vlaanderen.

Bij Fagron

Staat 6 dagen op Jobat.be

Wie zijn wij?

Fagron is internationaal marktleider op het gebied van farmaceutische bereidingen. Wij bieden artsen en apothekers het breedst mogelijke spectrum aan geïndividualiseerde bereidingsmogelijkheden. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van leven van miljoenen mensen wereldwijd. Dit doen wij door het ontwikkelen van unieke concepten en innovatieve oplossingen voor de groeiende behoefte aan medicijnen op maat.

Vanuit onze positie als marktleider handelen we lokaal en denken we internationaal. We zijn voortdurend op zoek naar de beste mensen om onze leiderspositie verder uit te bouwen.

Lees meer op careers.fagron.com en ga de uitdaging aan!

Apotheker

Functieomschrijving

Over de functie

Je bent als Apotheker Bereider verantwoordelijk voor de productie van geneesmiddelen bij onze apotheker klanten in de regio Vlaanderen. Je wordt hiervoor bijgestaan door een Apotheker Assistant. Je staat in voor de volledige omkadering van het bereiden van geneesmiddelen bij onze klanten dit gaat om het opmaken van de planning, het regelen van de logistiek, het bijstaan in het maken van de bereidingen, de contacten met de klanten,...Profiel

Maak het verschil

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je beschikt over een diploma van Master in de Farmaceutische Wetenschappen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgebouwd binnen een apotheek. Je bent het uithangbord bij onze klanten voor de magistrale bereidingen en beschikt bijgevolg over goede communicatieve vaardigheden. Je streeft ernaar kwaliteitsvol werk af te leveren en dit doe je met het nodige initiatief en doorzettingsvermogen. Je bent bereid je te verplaatsen naar onze verschillende klanten in Vlaanderen. Je beschikt over een rijbewijs B.

Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.Past deze uitdaging bij jou?

Solliciteer online via careers.fagron.com. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Auralie Blauwbloeme op het nummer +32 (0)9 216 24 13.

Oudenaarde,Oost-Vlaanderen,Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Apotheek' jobs in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.