Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 35

Volgende

API Integration Developer

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

API Integration Developer

Functieomschrijving

Als API Integration Developer maak je deel uit van het transversale team dat verantwoordelijk is voor de goede integratie van API’s op het Axway API-platform van de Sociale Zekerheid. Je zorgt ervoor dat de API’s beantwoorden aan de technische en functionele normen zodat ze in de beste omstandigheden kunnen worden geïntegreerd.
Hiervoor werk je nauw samen met de klanten en de interne teams en ben je een aanspreekpunt voor vragen in verband met de services op het API-platform. Je staat in voor de integratie van de API’s op het platform met respect van standaarden qua vorm, security, logging, quota management e.d.
Ook neem je de ontwikkeling op van de toepassingen die nodig zijn voor het correcte gebruik van het API-platform (API Portal, Log en Quota Management, Reporting), en zorg je voor de automatisering van de testen om de voortdurende evolutie van het platform op een gecontroleerde manier te kunnen verzekeren.
Je bent betrokken bij de migratie van de legacy webservices van de Sociale Zekerheid naar het API-platform en bij de opbouw van de nieuwe API-platformen van de partnerinstellingen. Je zal mee deel uitmaken van het cross-tenant Competency Center voor het Axway API-platform van de Federale Overheid.

Profiel

Je bent in het bezit van een Bachelor in de Informatica met reeds een eerste ervaring of een sterke interesse in een API- en/of EAI-omgeving. De nodige opleidingen kunnen voorzien worden om je op korte termijn te kunnen inwerken in deze materie.
Je bent vertrouwd met technologieën zoals REST, Swagger/OpenAPI, JSON schema, SOAP (WSDL en XSD). Je hebt een goede kennis van webservice ontwikkeling in Java (JAX-RS, JAX-WS, Spring MVC).
Je hebt interesse om opgeleid te worden en te ontwikkelen in integratie middleware zoals Enterprise Service Bus (RedHat Fuse) en API Gateway (Axway).
Je bent in staat BPM-modellen te interpreteren en hebt goede noties van security (WS Security, SAML, PKI, OAUth2).
Kennis van Linux en scripting (Docker, Ansible) is een sterke troef.
Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent oplossingsgericht en werkt op een vlotte manier samen met de diverse teams waar je ondersteuning aan biedt.
Je beschikt over een goede passieve kennis van de tweede landstaal.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.