Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 180

Volgende

AP ACCOUNTANT AUTOMOBIEL SECTOR

* Flexibele uren
* 32 verlofdagen
* Zeer aantrekkelijke verloning

Hays Response Antwerpen | Antwerpen | Interim optie vast, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

Onze klant is werkzaam in de automobiel sector waar zij deel uitmaken van een internationaal gevestigde naam. De firma is vol in groei en kent daardoor de nodige veranderingen.

AP ACCOUNTANT AUTOMOBIEL SECTOR

Functieomschrijving

Als AP Accountant voor deze firma ga je je opgedane kennis en ervaring inzetten op de leveranciersboekhouding. Je komt terecht in een dynamisch team met mix van persoonlijkheden en generaties. Je staat in voor de crediteurenbetalingen, facturatie, controle op betalingen, contact met leveranciers en andere departementen, je rapporteert aan de Finance Manager.

Profiel

Samen met deze grote speler zoeken wij een AP Accountant die verantwoordelijkheid durft dragen over diens takenpakket. Gezien er contact met leveranciers gaat zijn is een klantgerichte ingesteldheid met goede communicatieve vaardigheden ook belangrijk. Natuurlijk moet je ook nauwkeurig kunnen werken zowel autonoom als in teamverband. Een bachelor diploma is zeker mooi, maar iemand met een graduaat of een goede ervaring komt ook in aanmerking. De functie wordt uitgevoerd in het Nederlands, interne communicatie verloopt soms in het Engels en naar leveranciers toe kan je soms een telefoontje in het Frans hebben.

Aanbod


Deze firma zag zichzelf de afgelopen jaren een fors groeien en kent daarmee ook de nodige veranderingen. Binnen de firma hangt een heel energieke sfeer. Als AP Accountant kun je je verwachten aan een zeer aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maar liefst 32 verlofdagen! Daarnaast werk je met flexibele uren.

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan online of contacteer Adil Boukayouo van Hays Response op het nummer 03/202.79.83 of via adil.boukayouo@hays-response.be

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Adil Boukayouo
0470 19 12 41
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.