Terug naar zoekresultaten

ANALYTISCHE JUNIOR ACCOUNTANT - GLIJDENDE WERKUREN KORTRIJK

* Bachelor/Master in Financieel-Economische richting
* Goede kennis Engels
* Tewerkstelling binnen internationaal rekruteringskantoor Hays

Via HAYS

Nog 1 dag om te solliciteren

Hays Groeit!

Om deze groei te ondersteunen, zoekt Hays, een internationaal rekruteringskantoor, een junior accountant voor ons hoofdkantoor in Kortrijk.

ANALYTISCHE JUNIOR ACCOUNTANT - GLIJDENDE WERKUREN KORTRIJK

Functieomschrijving

Als junior accountant kom je in een team van 7 terecht. Je zal instaan voor een tweeledig takenpakket binnen boekhouding en controlling en rapporteert hiervoor rechtstreeks aan de hoofdboekhouder en de controller. Je biedt ondersteuning aan het boekhouddepartement en staat onder andere in voor het inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen en het inboeken van de financiële verrichtingen. Verder maak je diverse maandelijkse rapporteringen op en neem je kosten, marges, forecast en actuals onder de loep. Op vraag van het management maak je hiervoor ook bijhorende presentaties op. Tenslotte ben je nauw betrokken bij verschillende projecten binnen finance.

Profiel

Als ideale kandidaat voor deze job als finance medewerker ben je in het bezit van een Bachelor of Master in een Financieel-Economische richting. Bij voorkeur heb je een eerste relevante werkervaring binnen accountancy en/of controlling. Je beschikt over een goede kennis van het Engels en werken met cijfers is jouw passie. Kennis van Excel is een must, kennis van Navision is een plus. Ten slotte kun je nauwkeurig werken, ben je een teamplayer en kunnen we jou omschrijven als een gedreven en enthousiaste kandidaat.

Aanbod

Als analytisch medewerker kom je terecht in een vlot bereikbaar bedrijf en team waar openheid, passie en ambitie de sleutelwoorden zijn. Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, glijdende werkuren en extra ADV-dagen


Op zoek naar een job waarbij controlling en boekhouden gecombineerd wordt in regio Kortrijk? Contacteer Irine Decru op 050 50 80 34 of solliciteer online.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.