Terug naar zoekresultaten

ANALYTISCH EN ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN CHEMIE

Voor een groot internationaal bedrijf, actief in de chemische sector, is Hays Response op zoek naar een analytisch administratief bediende.

Hays NV | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

  • Analytische en cijfermatige duizendpoot
  • Veel interne contacten en opvolging
  • Regio Waaslandhaven

ANALYTISCH EN ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN CHEMIE

Functieomschrijving

Als administratief bediende is het jouw taak om alle info van de productieplannen bij te houden en te controleren. Dit houdt in dat jij je mag ontfermen over de input van gegevens in verband met de productie in SAP. Daarbovenop ben jij ook verantwoordelijk voor het controleren en registreren van de grondstoffen. Dit wil zeggen dat jij hierbij nauwkeurig afwijkingen mag gaan uitzoeken. Bovendien kan je met je analytisch denkvermogen interne documenten en informatie analyseren en verzamelen en prijzen van producten controleren. Naast dit administratieve gedeelte kan je ook gebruikmaken van jouw communicatieve vaardigheden aangezien je veel intern contact zal hebben met andere afdelingen.

Profiel

Samen met dit chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een kandida(a)t(e) die een A2- of bachelordiploma in het bezit heeft. Naast dit diploma heb je ook reeds enkele jaren werkervaring als commercieel-administratief bediende. Als het over jouw talenkennis gaat, ben jij naast het Nederlands ook goed in het Engels. Bovendien ben jij iemand die goed met Excel kan werken; kennis van SAP is zeker een grote troef! Daarnaast ben jij een aangenaam persoon in de omgang. Uiteraard ben je ook sterk in administratie en houd je ervan om nauwkeurig te werken. Je bent zowel zelfstandig als een teamplayer en je kan assertief zijn om intern informatie te verkrijgen. Ten slotte ben jij ook analytisch ingesteld, omdat je alles mag onderzoeken en uitpluizen.

Aanbod

Dit bedrijf bestaat uit verschillende afdelingen waarbij jij terechtkomt in een team van 3 personen die eerder rustig en down-to-earth zijn. Dit bedrijf biedt jou een aantrekkelijk loonpakket plus extralegale voordelen. Bovendien kan je naast je 20 gewone vakantiedagen nog 30 extra dagen opbouwen. Eigen vervoer is zeker een must aangezien het anders moeilijk is om er zonder auto of fiets te geraken.

Zie jij je passen in dit internationale bedrijf binnen de chemie? Solliciteer dan online of contacteer Hays Response op het nummer 03/202.79.70.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Katrien Kosik
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.