Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 38

Volgende

Analyst Sharepoint

Bij Smals

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Analyst Sharepoint

Functieomschrijving

Als analist onderzoek je functionele vraagstukken en veranderingsaanvragen en bepaal je de scope van complexe en omvangrijke ontwikkelingsprojecten.
In het kader van de behoeftebepaling vorm je de interface tussen de key users en verschillende verantwoordelijken. Je werkt de procesanalyses en businessprocessen in detail uit en modelleert deze in functionaliteiten.
Verder sta je in voor de opvolging en functionele ondersteuning van de ontwikkeling.
Je volgt tevens de implementatie en levering op en assisteert bij de opstelling van de gebruikershandleidingen en de opleiding van de gebruikers.
In het kader van de introductie van SharePoint word je eveneens verantwoordelijk voor een succesvolle introductie en organisatie van het digitaal documentbeheer.
Je neemt de verdere uitrol van SharePoint actief op en moedigt intern de digitale revolutie aan. Je fungeert als aanspreekpunt voor super-users, ambassadeurs en gebruikers en voert actieve kwaliteitscontroles op het gebruik uit.

Profiel

Je behaalde een masterdiploma, bij voorkeur in de informatica. Je kunt terugblikken op een ruime ervaring als functioneel analist en hebt noties van projectmanagement.
Kennis van Sharepoint 2013 is een sterke troef.
Je hebt ervaring met het ontwerpen van webgebaseerde toepassingen, concepten met betrekking tot documentbeheer en systemen voor de uitwisseling van gegevens.
Je houdt ervan autonoom te werken maar werkt ook moeiteloos samen met andere partijen en bent op zoek naar een gevarieerde functie die uitdagingen met zich meebrengt.
Je hebt verantwoordelijkheidszin en werkt resultaatgericht. Je communiceert vlot en kunt je kennis op een begrijpbare manier overbrengen naar niet-IT'ers.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.