Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 14

Volgende

Analyst & Project Manager

436180962

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 47 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Analyst & Project Manager

Functieomschrijving

Voor een firma uit regio Waregem zijn we op zoek naar een Business Analyst / Project manager. Het bedrijf is sterk in groei en heeft een jeugdige cultuur. Ze leveren kwalitatieve software op maat aan spelers in de energiesector. Als analyst bekijk je de wensen van de klant en zet deze om in een haalbare oplossing die de firma kan leveren. Je bent de spilfiguur tussen de klant en ontwikkelaars. Via een diepgaand onderzoek kom je op een softwareoplossing die past als een schoen. Je werkt en denkt samen met het ontwikkelingsteam over de mogelijke toepassingen en hun toekomst.

Profiel

Als bachelor, master, of gelijk door ervaring, heb je ervaring en zelfs een expertise opgebouwd in procesanalyse en business proces design. Dit via een gelijkaardige functie of een ervaring die dicht genoeg komt zodat je aanvoelt zelf hierin aan de slag te kunnen. Microsoft .NET en Microsoft SQL ben je mee vertrouwd. Pluspunten kan je verdienen met kennis omtrent Microsoft Azure en kennis van nutsvoorzieningen (elektriciteit & gas).

Een goede kennis van het Nederlands en Engels is een vereiste, met Frans als een pluspunt. Als analyst bezit je de vaardigheden om noden van de klant duidelijk in beeld te brengen en technisch te schetsen naar ontwikkelaars. Ben je ook nog eens een analytische team-player die graag met creatieve oplossingen op de boeg komt? Kijk dan snel hieronder wat dit bedrijf je te bieden heeft!

Aanbod

Een interessante en uitdagende functie in een stabiele firma. Nieuwe kantoren met een goede verbinding en een familiale sfeer. Het bedrijf geeft ook graag zijn werknemers een leuk groeitraject mee, en investeert ook in een stevig salarispakket met enkele voordelen naargelang je profiel!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.