Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

Analyst Developper Embedded (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Analyst Developper Embedded (M/V)

Functieomschrijving

Als analyst developer werk je mee aan de technische uitwerking, de ontwikkeling en de uitvoering van informaticaprojecten (ontwikkeling of onderhoud) in verband met courante toepassingen met als doel informaticatools ter beschikking te stellen van de interne klanten die zo goed mogelijk voldoen aan hun behoeften.

Je verantwoordelijkheden zijn de volgende:

* Op basis van aanvragen van de business of van vastgestelde richtlijnen, de gedetailleerde technische of functionele analyses uitvoeren van de projecten voor de ontwikkeling of het onderhoud van bestaande of nieuwe toepassingen in een gekende omgeving (overeenkomstige werking).
* Op basis van de functionele analyse, de technische analyse uitvoeren of hieraan meewerken.
* De customizing-, ontwikkelings- en onderhoudstaken die je toevertrouwd worden uitvoeren of meewerken aan de uitvoering hiervan met inachtneming van de overeengekomen SLA's.
* De technische en functionele tests uitvoeren.
* Frequent rapporteren met betrekking tot de vorderingen van de projecten en taken.
* De technische documentatie over de verwezenlijkte ontwikkelingen opstellen volgens de bestaande processen.
* De documentatie die bestemd is voor de eenheid Operations (Service Delivery), de Service Desk en de gebruikers opstellen
* Meewerken aan de opleiding van de key users en de users
* Samenwerken met niveau 2 door een aangepaste coaching te bieden voor de toepassingen, en de incidenten analyseren/oplossen voor alle toepassingen waarvoor je verantwoordelijk bent (bestaande of nieuwe toepassingen in een gekende omgeving (overeenkomstige werking)).
* Op verzoek, de werklast evalueren (materiële en menselijke middelen) die nodig is voor de verwezenlijking van een ontwikkeling

Profiel

* Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring
* 2 à 3 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling
* Grondige kennis van de analyse- en programmeertechnieken
* Enkele jaren programmatie-ervaring met minstens één van de volgende talen (.NET, C# of Python)
* Programmatie-ervaring met access naar een relationele database (SQL)
* Vertrouwd zijn met Linux (bash script, commando's, installatie modules)
* Kennis van onderstaande is een plus :
- Oracle (Script, PL/SQL,…)
- Web development
- Version Control (SVN, GIT,…)
* Goede kennis van het Engels en passieve kennis van het Frans
* Zin voor analyse en synthese, vermogen om beslissingen te nemen, resultaatgerichtheid, zin voor verantwoordelijkheid, openstaan voor verandering, flexibiliteit, vermogen om samen te werken met anderen, proactieve communicatie, kwaliteit van de boodschap

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development, Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.