Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 82

Volgende

ANALIST TRANSPORT

* Regio Zaventem
* Logistieke ervaring
* Sterke IT-skills

Hays Zaventem | Vilvoorde - Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Voor onze klant zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Zaventem op zoek naar een Analist Transport. Het bedrijf is actief in de chemische industrie en heeft zijn hoofdkwartier in Diegem. Als Analist Transport ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de prestaties van de vervoerders. Deze functie valt onder de projectmatige afdeling van het departement Supply Chain; je rapporteert hier rechtstreeks aan een supervisor binnen het departement Supply Chain Compliance & Projects.

ANALIST TRANSPORT

Functieomschrijving

Als Analist Transport zal je zorgen voor de ondersteuning van de transportoperaties en zal je alle externe leveranciers op het gebied van transport gaan doorlichten. Het is de bedoeling dat je de supervisor zal bijstaan met de ontwikkeling van de KPI's en eventuele dashboards die ervoor moeten zorgen dat de afgesproken service level agreements behaald worden. Je monitort alles nauwgezet en verzamelt alle relevante informatie uit de beschikbare systemen. Daarnaast zal je zelf actief contacten onderhouden met de subconctractors om evaluatiemomenten vast te leggen waarop hun prestaties zullen worden besproken. Op basis van jouw bevindingen worden er ook aanbevelingen naar procurement overgemaakt voor de jaarlijkse transporttenders.

Profiel

Qua profiel zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een professionele attitude die een eerste ervaring in een internationale logistieke omgeving kunnen voorleggen. Bij voorkeur beschik je minimum over een relevant diploma in een logistieke of businessgerelateerde opleiding. Daarenboven ben je goed systeemtechnisch onderlegd en kan je vlot met Excel werken. De ideale kandidaat beschikt over sterke analytische vaardigheden en kan werken met data op het gebied van identificatie van bepaalde trends, root cause analysis en rapportages. Naar persoonlijkheid toe zoeken we iemand die communicatief is aangelegd en assertief kan zijn waar nodig.

Aanbod

Onze klant biedt je een leuke rol binnen Supply Chain waar je veel zal kunnen opsteken en die mogelijk de ideale springplank voor een mooie carrière bij dit bedrijf zou kunnen zijn. Bovendien betaalt men je hiervoor een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.


Interesse? Solliciteer online!

Interesse?

Hays Zaventem
Dries Serre
02 709 84 26
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.