Terug naar zoekresultaten

Analist - programmeur

231789321

Via AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Analist - programmeur

Functieomschrijving

Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist-programmeur, waarbij je enerzijds de nieuwe en aangepaste software functioneel en technische analyseert en waarbij je anderzijds allerlei programmatie-opdrachten uitvoert. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij het ontwikkelen van voorstellen en optimaliseren van de software. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses en het testen van de ontwikkelde programmatuur. Alles documenteer je in handleidingen voor de projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

Profiel

Als analist-programmeur is het vanzelfsprekend dat je analytisch bent ingesteld. Je bent in het bezit van een IT-gerelateerde bachelordiploma en al enkele jaren ervaring achter de rug. Cobol, Java, JavaScript, HTML5, CSS3 en MySQL zijn jou niet onbekend. Ervaringen met programmeren, analyseren en sociaal secretariaat zijn pluspunten. Je bent ook vlot tweetalig (NL/FR).

Aanbod

Naast een contract van onbepaalde duur met een competitief loon en extralegale voordelen wil dit bedrijf kansen creëren voor het mensen. Ze bieden gerichte opleidingen aan om je eigen professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontplooien.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Systeemanalyse
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development, Systeemanalyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.