Terug naar zoekresultaten

Ambitieuze dossierbeheerder (Geraardsbergen) (+bedrijfswagen)

Ambitieuze dossierbeheerder (Geraardsbergen) (+bedrijfswagen)

Via Le Grand & Associates

Staat 15 dagen op Jobat.be

Voor onze klant gelegen te Geraardsbergen zijn we op zoek naar een dossierbeheerder die niet terugschrikt van een uitdaging. Met hun interessant cliënteel en 10-tal leden, is variatie in de job onoverkomelijk. Je komt terecht in een familiale sfeer waar je zelfs kan doorgroeien tot rechterhand of medezaakvoerder. De vele opleidingen en mogelijkheid om jouw BIBF-titel te behalen, staan garant voor kwalitatief werk.

Dit jong en familiaal team kan rekenen op een aantrekkelijke verloning met bedrijfswagen! Wil je ook genieten van deze en talloze andere voordelen? Lees gerust verder!

Ambitieuze dossierbeheerder (Geraardsbergen) (+bedrijfswagen)

Functieomschrijving

Wat doe je?

Inboeken en het opstellen van tussentijdse balansen en jaarrekening hebben voor jou geen geheimen meer. De fiscale aangiftes (BTW, PB en Venn.B) vallen bovendien ook onder jouw verantwoordelijkheid. Hierin word je begeleid door een meer ervaren collega.

Je wil meer verantwoordelijkheid en ziet jezelf op termijn het proces A-Z te doorlopen. Indien je reeds bewezen hebt wat je kunt, behoort daar de eindbespreking bij. Klantenbesprekingen neem je dan ook op als één van jouw taken.

Profiel

Wie ben je?

  • Je hebt reeds een eerste ervaring opgedaan van minstens één jaar
  • Je bent ambitieus en wil blijven groeien in jouw job
  • Je beschikt over een bachelor of master-diploma in accountancy en/of fiscaliteit

Aanbod

Wat krijg je?

Naast een bruto maandloon aangepast aan uw profiel, zijn er nog andere extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering... Je kan ook rekenen op een goede work-life balance!

Een jong en familiaal team waarbij jouw collega's er altijd voor jou zijn. Je kan bij hen terecht om vragen te stellen alsook voor een praatje!

Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan talrijke externe opleidingen en de mogelijkheid om jouw BIBF-titel te behalen. Ben jij klaar om te werken in deze moderne omgeving en open office?Is dit alles wat je zoekt? Solliciteer dan snel!

Sluit bovenstaande beschrijving perfect aan bij jou en heeft u interesse in deze job? Dan kunt u ons altijd contacteren op 09 352 01 00 voor verdere informatie.

Je kan ons ook contacteren via mail: fidu@legrand-associates.com

We kijken er alvast naar uit om meer van jou te horen!

Marlies & Emma

Keywords: dossierbeheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscalist/ fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / belastingconsulent / accountant / accountantskantoor / management / verantwoordelijkheid / uitdaging / BIBF / accountancy / Geraardsbergen

Oost-Vlaanderen,Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Oost-Vlaanderen, Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.