Terug naar zoekresultaten

1 van 8

Volgende
austin bright

Als starter aan de slag in modern accountantskantoor te Kontich

Via austin bright

Staat 18 dagen op Jobat.be

Dit kantoor heeft met meer dan 45 jaar ervaring zijn stempel wel al gedrukt in de accountancy wereld. Zij staan hun klanten, variërend in grootte en divers in sector, bij op vlak van boekhouding, accountancy en fiscaliteit.

Het team, bestaande uit 15 medewerkers, is werkzaam in het kantoor in Kontich: een mooie en moderne werkomgeving die de nodige motivatie biedt om 's morgens uit je bed te komen. Daarnaast zijn ze niet alleen op architecturaal vlak zeer modern, ook op vlak van mentaliteit hanteren ze dergelijke visie. Zo zijn ze volop bezig met de digitalisering en beschikken ze over de nieuwste softwares.

Lees hieronder zeker eens wat ze verder nog allemaal te bieden hebben, en of jij in dit profiel past!

Als starter aan de slag in modern accountantskantoor te Kontich

Junior Accountant: takenpakket

Als Junior accountant zal je je vooral bezighouden met het voorbereidend werk: dit betekent dossiers beheren van A-Y.

De invulling ervan zal afhangen van de ervaring die je al dan niet al hebt opgedaan en de snelheid waarmee je vooruitgaat.

Als Junior vorm je mede met de rest van het team, een aanspreekpunt voor klanten. Je communicatieve ingesteldheid is dus ook van belang om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen met eender welke vraag of situatie die zich afspeelt.

Junior Accountant: achtergrond

Op academisch vlak heb je een opleiding genoten die ofwel boekhoudkundig gericht was ofwel economisch met aspecten van boekhouding erbij. Denk maar aan: een Bachelor Accountancy - Fiscaliteit; een Master TEW met als major of minor Accountancy; een Bachelor in Handelswetenschappen, etc.

Ervaring is een pluspunt maar is zeker geen must. Je wordt hier door het kantoor zelf volledig opgeleid, door interne en/of externe vormingen.

Karaktergewijs ben je iemand die graag blijft bijscholen om een zo optimaal mogelijke kennis te hebben en die te kunnen benutten in je functie.

Junior Accountant: aanbod

Als Junior Accountant krijg je de kans om door dit kantoor volledig opgeleid te worden. Met interne opleidingen gaan ze jou stap voor stap begeleiden tot je jezelf volwaardig boekhouder kan noemen. Ook externe opleidingen zullen je helpen dit doel te bereiken.

Dankzij de professionele maar losse werksfeer, krijg je hier voldoende ruimte en autonomie om je op je eigen wijze in te werken en te ontplooien. Dit brengt ook mooie doorgroeimogelijkheden met zich mee: in dit kantoor moet je niet bang zijn om vast te roesten in dezelfde functie! Goede prestaties worden opgevolgd en beloond.

Dit is allemaal een mooi aanbod maar het financiële plaatje is natuurlijk ook van belang. Hier kan je rekenen op een brutoloon oplopend tot 48 000 € per jaar, met daarbovenop extralegale voordelen zoals een onkostenvergoeding, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, etc.

Wil jij hier aan de slag? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Ilse helpt je met veel plezier verder!

Toch nog even verder zoeken? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / IBR / Accountantskantoor / Antwerpen / Kontich

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Zelfstandige
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consultancy' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.