Terug naar zoekresultaten
Inagro

Allround technisch expert

Inagro | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.

Allround technisch expert

Functieomschrijving


Jouw job
Als allround technisch expert maak je deel uit van het kleine facilitair team van Inagro. Dat team is verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van de gebouwen en installaties op de site. Je wordt aangestuurd door de expert infrastructuur en krijgt een gevarieerd werkpakket.
 
 • Je coördineert zelfstandig diverse (technische) investeringswerken en voert ze eventueel zelf uit. Dat omvat verbeteringswerken en herstellingen, zowel in de gebouwen als aan onze installaties. Ook de werken van externe aannemers volg je op. Denk bijvoorbeeld aan werken aan gebouwen, elektriciteit, koelinstallaties of sanitair.
 • Je volgt grote infrastructuurwerken op die uitgevoerd worden op onze site in opdracht van de provincie West-Vlaanderen.
 • Bovendien volg je het periodieke onderhoud en de keuringen van de technische installaties van nabij op. Denk bijvoorbeeld aan stookinstallaties, koelinstallaties, ontharders, poorten of de brandcentrale.
 • Je ondersteunt andere afdelingen binnen onze organisatie bij hun technische dossiers. Je bent ook het aanspreekpunt voor technische vragen.

Profiel

 • Je beschikt over een bachelor in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica, elektriciteit of bouwkunde. Een aantal jaar ervaring is een pluspunt.
 • Je hebt een breed interesseveld en wilt voortdurend bijleren. Zowel technische dossiers als installaties en machines in de agrarische sector kunnen je boeien.
 • Je beschikt over een goede kennis van Autocad of bent bereid je daarin bij te scholen. Kennis over elektrotechnische sturingen (PLC) is een pluspunt. Ook kennis over wetgeving rond overheidsopdrachten is een pluspunt.
 • Je houdt van afwisseling en verantwoordelijkheid. Je kan zowel zelfstandig als in team resultaatgericht en planmatig werken.
 • In verbeteringsprojecten zoek je mee naar oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Daarin ben je creatief en durf je uitdagingen aangaan.
 • Je hebt aandacht voor duurzaamheid: je stelt hoge eisen op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu. Je werkt ook mee aan een ordelijke en veilige werkomgeving.
Je bent gedreven en creatief en brengt innovatieve ideeën aan. Je gaat respectvol om met mensen en middelen en kunt goed samenwerken. Je werkt efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Bovendien heb je aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.
 

Aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Heb je interesse in grote en kleine investeringsprojecten voor een professionele bedrijfssite? Kan je oplossingsgericht en creatief meedenken over onze infrastructuur en installaties? En wil je graag deel uitmaken van ons facilitair team? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 14 januari 2019. De gesprekken zijn gepland op 18 januari.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Inagro

Alle jobs Materiaalkunde

Populaire jobs in Materiaalkunde:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Materiaalkunde
 • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
 • Roeselare (standplaats)

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde, Materiaalkunde' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.