Terug naar zoekresultaten

Allround technieker die graag buiten werkt - regio Gent

378281593

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Allround technieker die graag buiten werkt - regio Gent

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen in de haven van Gent, op zoek naar een all-round technieker in een shiftensysteem. De firma zelf heeft een terminal in de Gentse Kanaalzone, met een enorm grote opslagcapaciteit om allerlei niet gevaarlijke producten op te slaan en te behandelen. Het doel van de functie is om technische installaties en geautomatiseerde productie-eenheden in dienst te houden. Als allround technieker word je onder meer ingezet voor het uitvoeren van volgende taken: - Je voert preventieve en curatieve onderhoudswerken uit. - Je streeft ernaar om de technische installaties en de geautomatiseerde productie-eenheid optimaal te laten functioneren. - Indien er een panne of een storing is, los jij dit op een efficiënte manier op. - Je staat ook in voor het instellen van de apparatuur en verscheidene onderdelen aan een installatie. - Je komt onder andere in aanmerking met onderstaande installaties/ onderdelen: leidingen, pompen, flowmeters, radarmetingen, laad en los systemen... - Uiteraard sta je ook in voor een correcte administratieve opvolging en voor het opvolgen van de werkbonnen.

Profiel

Voor deze functie ben je in het bezit van een technisch diploma, met afstudeerrichting elektriciteit, mechanica of elektromechanica en heb je een brede interesse in techniek. Bij voorkeur heb je al ervaring in de industrie.
Je hebt geen schrik om jouw handen vuil te maken en je vertoeft graag in de buitenlucht.
Je hebt geen hoogtevrees. Je bent bereid om na je opleidingsperiode in een 2-ploegensysteem met wachtdienst te werken, dit wil zeggen dat je ook 's avonds en in het weekend kan worden opgeroepen.

Aanbod

Dit sterk groeiend bedrijf maakt deel uit van een grote internationale groep, dit biedt heel wat kansen om jezelf verder te ontplooien. De organisatie heeft een vlakke structuur met een hands-on mentaliteit.
Tijdens je opleiding werk je in dag, wanneer de opleiding is afgerond schakel je over naar een 2-ploegensysteem (6u - 14u & 10u30 - 18u30) met wachtdienst en permanentie.
Je werkt in een 38-uren week en je verlof is vrij te kiezen.
Als technieker werk je samen met een top-team van operatoren die in een volcontinu systeem werken en waarbij er een hoge anciënniteit heerst.

Interesse? Stuur dan snel je cv door naar gent.technics@ago.jobs t.a.v. Nathalie of bel 09/374.61.33
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Elektricien
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.