Terug naar zoekresultaten Vorige

22 van 41

Volgende

ALLROUND PROJECTINGENIEUR BIJ HIGH-END PROJECTONTWIKKELAAR

* Luxueuze residentiële projecten
* Vlaams-Brabant
* Hogere bouwkundige achtergrond

Projectontwikkelaar voor de uitvoering van high-end woonprojecten! | Leuven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Deze projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant realiseert hoogkwalitatieve woonprojecten voor het hogere segment van de markt. De firma onderscheidt zich op de markt door een verregaand en hoogstaand afwerkingsniveau en doorgedreven implementatie van nieuwe bouwtechnologieën. Mede hierdoor laat men al jaren een mooie groei optekenen, waardoor nu actief gezocht wordt naar een nieuwe projectleider.

ALLROUND PROJECTINGENIEUR BIJ HIGH-END PROJECTONTWIKKELAAR

Functieomschrijving

In de rol van projectleider zal je het bouwproces van meerdere bouwprojecten leiden. Je kan hierbij rekenen op ondersteuning van je werfleiders. Van aankoop terrein tot en met de verkoop van het project zal je het belangrijkste aanspreekpunt zijn voor de bij het project betrokken partijen. Je houdt uiteraard steeds rekening met het budget en de vooropgestelde afspraken en termijnen. Het bedrijf werkt met een stabiele ploeg eigen mensen en geselecteerde vaste (onder)aannemers waardoor je kan rekenen op echte bouwpartners bij de realisatie van je projecten.

Profiel

Onze klant kijkt uit naar een collega die het bedrijfs-DNA volledig mee wil uitdragen. Je hebt een hogere bouwkundige achtergrond (master Industriële Wetenschappen Bouwkunde, Ingenieurswetenschappen Bouwkunde, Ingenieur-Architect, …) en daarnaast 5 à 10 jaar ervaring in het opvolgen van bouwprojecten. Je bent erg bedreven in het coördineren van processen en een vlotte en goede communicator. Je werkt gestructureerd, resultaatgericht en zelfstandig. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een plus.

Aanbod

In deze job kom je terecht in een aangename en toffe onderneming met een vlakke structuur en een leuke teamspirit. Je start in een uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket en ruime verantwoordelijkheid.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature van allround projectingenieur? Solliciteer online of contacteer Maxime Janssens van HAYS Construction & Property op het nummer 02/709.84.20.

Interesse?

Hays Zaventem
Maxime Janssens
0470994288
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Leuven
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.