Terug naar zoekresultaten

Allround Magazijnmedewerker

407145168

AGO Jobs & HR | Mechelen | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Allround Magazijnmedewerker

Functieomschrijving

Voor een logistiek bedrijf te Kampenhout zoeken wij een Allround Magazijnmedewerker (2 ploegen): Wat houdt de functie in? Als allround magazijnmedewerker bent u verantwoordelijk voor het volgens geldende richtlijnen handmatig of middels (elektronische) hulpmiddelen verplaatsen van goederen (met of zonder pallets) in en uit de vrachtwagen en binnen het magazijn. Het uitvoeren van overige voorkomende magazijn werkzaamheden (Value Added Services (VAS) werkzaamheden zoals orderpicken, stickeren, scannen, opruimen, etc.) Daarnaast behoren tot uw taken: Orderpicken en/of het laden en/of lossen van vrachtwagens en/of containers. In grote mate zelfstanding werken aan de hand van orderpick-, verplaats-, laad- en/of losopdrachten. De zendingen controleren op afmetingen, gewichten, kwaliteit, schades, soort en juiste hoeveelheid aan de hand van laad en/of losopdracht. De zendingen op correcte wijze op de aangewezen locatie plaatsen. Het juiste verzendingslabel voorzien op de goederen. Sealen van de zending en/of verzamelde orders wanneer nodig. Toevoegen van onderdelen/accessoires aan producten, verpakken/herverpakken van producten voor klanten en plaatsen/sorteren van producten op pallets. Het aanbrengen van labels op de producten of verpakkingen. Uitvoeren van technische controles conform instructies, signaleren van storingen en/of beschadigingen en deze storingen herstellen of melden aan de leidinggevende. Begeleiden van nieuwe (interim) medewerkers/studenten volgens het buddy systeem. Opruimen van het magazijn en het schoon houden van de toestellen. Efficiënt indelen van het magazijn door het (ver)plaatsen en/of stapelen van goederen. Verrichten van overige werkzaamheden zoals het repareren van pallets, hercoderen van goederen of het natellen van orders in opdracht van de Assistent Teamleader.

Profiel

Wat vragen zij van u?

Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschikt u over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. U bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek. U bent toe aan werken bij een top club. U bloeit op bij een echte uitdaging. U kent de branche goed en door uw kennis en ruime ervaring bent u in staat om de gewenste groei te realiseren.

Verder heeft u / bent u:

Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Kennis/notie van de Franse taal.
Ervaring in gelijkwaardige functie is een pluspunt.
Zelfstandig kunnen werken.
Stressbestendig.
Nauwkeurig.
Veiligheidsbewust bij het werken met een hef-/reachtruck en de diverse goederen.
Flexibel om te werken in wisselende diensten.

Aanbod

Het bedrijf biedt u:

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij top speler in de branche. U gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. U gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega's die uw ambitie delen. U krijgt alle ruimte om uzelf te ontwikkelen en zo uw ambitie te kunnen waarmaken.

Marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden.
Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
Een prettige en informele werksfeer.
Werken met state-of-the-art systemen.
Dynamische organisatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Mechelen
Oscar Vankesbeeckstraat 2
2800 Mechelen
Tel.: 015 42 49 88
Email: mechelen@ago.jobs
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.