Terug naar zoekresultaten

Allround Magazijnier

372935666

Via AGO Jobs & HR | Herentals | Interim, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Allround Magazijnier

Functieomschrijving

Tijdens de seizoensdrukte van het tuingebeuren is er enorm veel vraag naar grasmaaiers en irrigatiesystemen. Voor een bedrijf in de regio Westerlo zijn wij op zoek naar kandidaten die deel willen uitmaken van een bedrijf dat verdeler is van deze machines en systemen over heel de Benelux, Duitsland en het hele EMEAgebied. Je gaat instaan voor replenishment, orderpicken van de producten adhv een handscanner en packen. Je zal terecht komen in een bedrijf waar een toffe sfeer hangt en je gaat van ma-do aan de slag van 10-18:30u en vrijdag van 11-18:30u met inclusief de bijhorende pauzes. Ben jij een persoon die mee wilt werken aan een internationaal logistiek proces, dan zoeken wij jou!

Profiel

Je bent een echte teamplayer die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Je zorgt ervoor dat je vlot kan samen werken met je collega's zodat je elke dag opnieuw de nodige kwaliteit kan afleveren en het bedrijf, samen met jouw team, naar een hoger niveau kan brengen. je bent onmiddellijk beschikbaar en je spreekt vlot Nederlands en je kan je plan trekken in het Engels. Fysiek sta je scherp zodat producten van 20kg geen probleem zijn om te dragen. Ervaring is een pluspunt maar als je deze niet hebt is motivatie al een sterk begin.

Aanbod

Logistieke functie in daguren maaltijdcheques. Je hebt een uur pauze verdeelt over 3 tijdstippen. Het is een tijdelijke job maar als de workload hoog blijft is een verlenging van het contract zeker mogelijk.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Herentals
Fraikinstraat 22
2200 Herentals
Tel.: 014 30 85 24
Email: Herentals@ago.jobs
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Herentals (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.