Terug naar zoekresultaten

ALLROUND LOGISTIEK MEDEWERKER

454051130

AGO Jobs & HR | Tielt | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ALLROUND LOGISTIEK MEDEWERKER

Functieomschrijving

Voor een klant actief in E-commerce gaan wij op zoek naar iemand met een passie voor logistiek, warehousing en mensen. U bent een allround medewerker in het magazijn met o.a. taken als stockbeheer, ondersteuning in bezetting, helpen bestellingen klaarmaken, inpakwerk, eindcontrole verzending, reinigingstaken, ... Door je volledig in te werken in alle processen ben je polyvalent inzetbaar en bereid overal bij te springen en in te springen. Hierdoor ben je ook in staat te werken aan optimalisaties op vlak van efficiëntie, veiligheid, welzijn, ...Je werkt hiervoor samen met je ervaren collega's en gaat samen met hen aan de slag in dit kader.

Profiel

De job gaat door in dag, maar u bent wel flexibel qua uren. We zoeken iemand die het reilen en het zeilen van een magazijn wil leren kennen, maar tegelijk niet bang is om actief mee te werken op de vloer. Een heftruckattest is mooi meegenomen, maar geen must. Het heftruckwerk is eerder beperkt. Qua talen spreekt u vlot Nederlands, maar is basis Frans/Engels zeker een troef. Concepten lean, six sigma en andere zijn je niet onbekend.

Aanbod

U komt terecht in een bloeiende onderneming met het hart op de juiste plaats. Een vast contract zal het resultaat zijn na een succesvolle interim-periode. Lijkt deze job iets voor u of wens je nog meer info? Contacteer snel Flore op het nummer 051 40 87 54 voor meer info of stuur uw CV per mail naar tielt@ago.jobs. Hopelijk tot snel!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Tielt

Alle jobs Magazijnbeheer

Populaire jobs in Magazijnbeheer:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.