Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 29

Volgende
INNI group

ALLROUND IT’ER

Zin om ons (IT) team te komen versterken?

Bij INNI group

Staat 12 dagen op Jobat.be

INNI group is een innovatieve multi-specialist met een hart voor innovatie én print.
Wij zijn één grote, nieuw samengestelde familie van 130 pro’s komende van verschillende achtergronden, maar met één doel voorop: een focus op de opdracht met liefde voor het vak. Met 130 werknemers en een jaarlijkse omzet van 24 miljoen euro zijn we één van de grootste van België. Toch is INNI group nog steeds een familiebedrijf in hart en nieren, en dat met al meer dan 125 jaar ervaring.
 

ALLROUND IT’ER

Functieomschrijving

Als allround IT’er ben je samen met 2 IT-collega’s verantwoordelijk voor:
  • Het opzetten, onderhouden en optimaliseren van alle hardware-, netwerk- en server componenten.
  • Je bent het aanspreekpunt voor alle software toepassingen. Naast de klassieke softwarepakketten zoals Windows, Office, Sage BOB,…maken wij ook gebruik van een grafische ERP pakket (Multipress) en beschikken wij ook over op maat gemaakte toepassingen. Als IT-minded bedrijf gebruiken wij software niet enkel als ondersteuning van onze business maar stellen wij ook bepaalde toepassingen ten dienste van onze klanten (W2P software). Je speelt hierin een belangrijke rol en probeert het maximum uit deze toepassingen te halen.
  • amen met de marketing afdeling, sta je ook in voor de digitale vertaling van onze en de verschillende facetten van telecommunicatie beheers je als een goede huisvader.
  • Het goed bijhouden en up-to-datehouden van documentatie rond het IT gebeuren

Profiel

Je beschikt over minimum een ICT bachelor diploma en een rugzak met een aantal jaren relevante ervaring. Je werkt graag zelfstandig maar teamwork schrikt je niet af. Je wordt aanzien als een oplossingsgerichte, analytisch en stressbestendig persoon. Je stelt je flexibel op en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je haalt voldoening in het helpen van je collega’s en het creëren van “meerwaarde”. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en weet je uit de slag te trekken in het Frans.

Aanbod

Wij bieden jou een fulltime job aan met een goede work-life-balance (mogelijkheid om flexibel te werken), ruimte voor autonomie en initiatief en een motiverend loon aangepast aan je competenties. Gezien we niet alles kunnen uitschrijven, kijken we ernaar uit om je persoonlijk ons aanbod nog verder toe te lichten.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Helpdesk & support
  • Sector: Uitgeverijen en Drukkerijen
  • Heule (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support, Netwerk, ict security' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.