Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende

Allround IT Medewerker

460089002

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Allround IT Medewerker

Functieomschrijving

Als Allround IT-Medewerker werk je diverse IT-projecten uit. Je staat in voor het ondersteunen, verder ontwikkelen en onderhouden van diverse bedrijfssoftware. Verder zorg je voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen op onze verschillende locaties. Je bespreekt en analyseert de noden van de gebruikers en zoekt naar de best mogelijke oplossing op IT-gebied. Je beheert firewalls en backupsJe staat nauw in contact met interne collega's, maar ook met externe leveranciers.

Profiel

Om als Allround IT-Medewerker te starten ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in IT, werkervaring is een pluspunt. Je hebt kennis van databasetoepassingen, serverbeheer en interfaces. Je bent communicatief en gaat steeds probleemoplossend te werk, je bent in staat de juiste prioriteiten te stellen. Verder durf je initiatief te nemen en ben je stress bestendig.
Je hebt ervaring met Microsoft windows server, werken vanop afstand, opzetten van VPN verbindingen, beheer van virtuele servers via VMWare, backuptoepassingen (VEEAM), SQL database, beheer van firewalls, beheer van switchen en VLANS, office applications (Excel, Word,...),

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische en familiale omgeving en krijgt heel wat verantwoordelijkheid. Je loon is marktconform met aanvullend extralegale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'ICT & PC technicus' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.