Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 28

Volgende

Allround IT Engineer

440185667

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Allround IT Engineer

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gespecialiseerd in het toekennen en beheren van woonkredieten zijn we op zoek naar een Allround IT Engineer. Je werkt samen met het team in Roeselare zowel aan nieuwe projecten als ondersteunend voor eindgebruikers. Zowel voor internen als externen behandel je incidenten rond de software van de firma. Zelf sta je in voor het oplossen van zowel eerste- als tweedelijnsincidenten. Je maakt workarounds op via verscheidene technieken, zoals SQL-scripts. Bugs die je tegenkomt documenteer je in detail voor het softwareteam. Indien uit analyse blijkt dat het probleem een verdere expertise vereist, dan kan er beroep gedaan worden op interne of externe partners. Dit naargelang hoe kritiek het incident is. Dagelijks bekijk je nauwgezet de werking van de software, evalueert en volgt deze op. Samen met het team kijk je om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, je maakt suggesties rond de werking. Indien je bijzonderheden opmerkt dan documenteer je dit. Je organiseert en modereert meetings bij elke release van de software. Maakt actiepunten op achteraf, en voorziet documentatie om eindgebruikers bij te staan. De software dient ook grondig getest te worden, hier stel je instructies voor op, in samenwerking met het team. Dit gebeurt via User Acceptance Testing.

Profiel

Met een relevant bachelordiploma en een 3-tal jaar ervaring sta je sterk. Kennis van analysemethodiek en SQL is een pluspunt.

Daarnaast ben je leergierig, oplossingsgericht en ben je sterk in communicatie.

Aanbod

Je krijgt een vaste functie in een dynamische firma met een flexibele organisatie. Een marktconform loon wordt aangevuld met een uitgebreid pakket aan voordelen, opleidingen, en uitdagende projecten in het vooruitzicht!

Interesse? Contacteer Ago Kortrijk IT op 056 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs

Tot dan!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.