Terug naar zoekresultaten

1 van 177

Volgende
Jeni Invest nv

Allround Financieel en Boekhoudkundig Medewerker

Jeni Invest nv | Turnhout | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Jeni Invest nv (www.jeni.be), gevestigd in nieuwe moderne kantoren in Turnhout, is een familiale holding actief in diverse sectoren via eigen bedrijven met als eigen brand Jeni Real Estate en via deelnames in o.a. Deschacht en Go4Jobs. Jeni Real Estate is een dynamische en professionele ontwikkelaar die zowel in de industriële als residentiële sector succesvol projecten van a tot z realiseert. Daarnaast verhuurt en beheert men ook een ruim patrimonium van bedrijfsgebouwen. De aandeelhouders wensen een aantal van hun taken intern te professionaliseren en zijn daarom op zoek naar een:
 

Allround Financieel en Boekhoudkundig Medewerker

Functieomschrijving

Je verantwoordelijkheden zijn in 4 groepen onder te brengen:
 1. Boekhoudkundige taken zoals facturen inboeken, bankverrichtingen en diverse boekingen, maandrapporten opstellen, consolidaties voorbereiden, btw-aangiftes en jaarafsluitingen.
 2. Financiële verantwoordelijkheden zoals kredieten opvolgen, cashplanning, cost accounting en analytische boekhouding, projectadministratie en rapporteringen opmaken.
 3. Juridische zaken zoals huur- en andere contracten en aktes nalezen en/of opmaken, betalingen opvolgen, verzekeringen, geschillen en permanente dossiers van alle vennootschappen beheren en Raden van Bestuur voorbereiden.
 4. Personeelsaangelegenheden zoals de loon- en personeelsadministratie, contracten en andere documenten.
Je werkt nauw samen met externe specialisten en raadgevers op o.a. fiscaal, juridisch en boekhoudkundig vlak. Je werkt mee aan een doorgedreven digitalisering en automatisering. Je zal intensief begeleid worden bij de inwerking, maar daarna kan je deze verantwoordelijkheden met grote autonomie en flexibiliteit opnemen en eventueel uitbreiden.
 

Profiel

 • Een masterdiploma in een economische, financiële of boekhoudkundige richting is noodzakelijk.
 • Je bent zeer IT-minded wat bv. blijkt uit een gevorderde kennis van Excel, Exact Online of BI-software.
 • Multitasken, snel schakelen en toch nauwkeurig werken, typeert je helemaal.
 • Je kan goed samenwerken, conceptueel meedenken en je houdt van duidelijke, joviale, maar assertieve mondelinge en schriftelijke communicatie.

Aanbod

 • Een gevarieerde functie in een team met 10 dynamische collega’s en een stimulerende bedrijfscultuur waarin je kan leren en groeien en het beste van jezelf kan geven.
 • Deze functie is soms veeleisend, maar met een wederzijdse flexibiliteit zijn gezinsvriendelijke werktijden zeker mogelijk.
 • Aantrekkelijk loon in verhouding tot je ervaring en prestaties.

Interesse?

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar Goelen & Gaukema HR Partners, t.a.v. Guy Goelen, Antwerpsesteenweg 49, 2350 Vosselaar of e-mail naar solliciteren@goelen.be
Je kan rekenen op een discrete behandeling van jouw kandidatuur.

 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 74 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie en support, Payroll & loonadministratie, Financiële analyse, Accounting, Fiscaliteit' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.