Terug naar zoekresultaten
SAS Coffee

Allround Boekhouder

SAS Coffee | Beerse | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

SAS Coffee, in Beerse, is als familiebedrijf al 70 jaar een topspeler, gespecialiseerd in het melangeren, branden en verpakken van heerlijke koffie. Met een uitgebreid productengamma pads, filters, capsules,… heeft SAS Coffee voor elke koffieliefhebber wat wils. Ook in het ‘private label’-segment staat SAS Coffee sterk en zet regelmatig als trendsetter de nieuwste ontwikkelingen op de markt. SAS Coffee staat garant voor jarenlange know-how en liefde voor het product. Momenteel kijken we uit naar een (m/v):
 

Allround Boekhouder

Functieomschrijving

Als allround boekhouder kan je rekenen op een afwisselend takenpakket. Je verzorgt de btw en Intrastat aangiftes en boekt facturen en bankenafschriften in. Verder bereid je de maand- en jaarafsluitingen mee voor. Je beheert de general ledger en voert betalingen uit. Naast je boekhoudkundige taken, maak je ook export documenten op en sta je in voor bijhorende administratieve taken, zoals de opvolging van debiteuren. Bij dit alles heb je veelvuldig klantencontact. Je rapporteert aan de CFO.
 

Profiel

Je hebt een hoger diploma in een economische richting (vb. bachelor accountancy-fiscaliteit) en kan terugblikken op de nodige relevante werkervaring. Je werkt nauwkeurig en staat op administratief vlak sterk in je schoenen. Naast een goede mondelinge kennis van het Frans zijn flexibiliteit en stressbestendigheid belangrijk. Je bent communicatief vlot en een echte teamspeler. Je kan goed overweg met de gangbare MS Office pakketten. Ervaring met Navision is een pluspunt.  
 

Aanbod

Je komt terecht in een hecht team waar een aangename werksfeer heerst. We bieden je een uitdagend maar evenwichtig takenpakket met een stabiel werkritme. Naast een competitief verloningspakket kan je rekenen op gezinsvriendelijke werktijden.
 

Interesse?

Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@goelen.be, t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.
 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.