Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
Safetec

Allround bediende (m/v)

Safetec | Kalmthout | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Als opleider met een specialisatie in veiligheids- en vaardigheidsopleidingen staat onze opdrachtgever sinds jaren garant voor kwalitatieve trainingen in binnen- en buitenland.  Het doel  is om in nauwe samenwerking met bedrijven een opleiding uit te werken zodat medewerkers hun kennis verder uitbreiden en onderhouden.  Het kwalitatieve karakter van de opleidingen is aantoonbaar dankzij een uitgebreide reeks van erkenningen.
 

Allround bediende (m/v)

Functieomschrijving

Als allround bediende sta je in voor het dagelijkse reilen en zeilen binnen het opleidingscentrum.   In de eerste plaats ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een up-to-date planning van de opleidingen, deze wordt gemaakt in nauw overleg met klanten en docenten.  Op administratief vlak sta je tevens in voor het opstellen van offertes en relevante leveranciersbestellingen, de voorbereiding tot facturatie, onderhouden van procedures volgens het kwaliteitshandboek en andere algemene administratieve handelingen.
Wanneer de opleidingen plaatsvinden in het opleidingscentrum (kan ook bij de klant), sta je in voor de begeleiding van de cursisten en de docenten.  

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste administratieve duizendpoot met een uitgesproken hands-on mentaliteit.  Je weet de zaken correct aan te pakken en tot oplossingen te komen.  Door je gedrevenheid ben je in staat om zelfstandig opdrachten te verwerken.  

 

Aanbod

Een afwisselende job in een kleinere organisatie met korte beslissingslijnen waar ruimte is om eigen verantwoordelijkheden te nemen.  
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleidingsorganisator / supervisor' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.