Terug naar zoekresultaten
Anders beton

Allround Administratief Medewerker

met agrarische interesse

Via Anders beton

Staat 12 dagen op Jobat.be

Anders Beton is de internationale merknaam van het familiebedrijf van der Velden, met productiesites in Grobbendonk en Meer. Als trendsetter in de markt van stalvloeren staan we al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteitsproducten. Door innovatief en competentiegericht ondernemen, zijn we als agrarisch betonfabrikant uitgegroeid tot de marktleider in de Benelux. Met 60 medewerkers realiseren we een omzet van 20 miljoen euro. Dankzij ons uniek en hoogtechnologisch machinepark, dat we in eigen beheer ontwikkelen, breiden we onze marktpositie in Europa volop verder uit. We wensen ons team in Meer te versterken met een:

Allround Administratief Medewerker

Functieomschrijving

In deze afwisselende functie neem je diverse ondersteunende taken voor je rekening voor onze commerciële activiteiten en onze projectvoorbereiding. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor het offertebeheer en het opmaken van orders voor nationale en internationale klanten. Ook ondersteun je de Commercieel Directeur met praktische en administratieve zaken. Verder neem je een actieve rol op richting aankoop: prijzen opvragen, leveranciers vergelijken, bestellingen plaatsen en opvolgen, … Je werkt steeds in nauw overleg met je collega’s. Bij Anders Beton denken we echter niet in hokjes. Dit garandeert een uitdagend takenpakket waarbij verveling uit den boze is. Zo zal bv. ook het grafisch tekenwerk voor de marketing en de verkoop aan jou worden toevertrouwd.

Profiel

Je beschikt minimaal over een relevant bachelordiploma en staat op organisatorisch en administratief vlak sterk in je schoenen. Interesse voor de agrarische sector is een must, ervaring in de branche een sterke plus. Als ervaren professional ga je uitdagingen niet uit de weg en voel je klanten en leveranciers goed aan. Je houdt ervan te werken in een commerciële omgeving. Sociaal en communicatief kom je sterk voor de dag, ook in het Engels. Indien je al ervaring hebt met tekenprogramma’s is dit een extra troef maar leergierigheid om dit op te pikken vinden we belangrijker.

Aanbod

Je werkt in eigen streek, in een sector die boeit en komt terecht in een groeiend familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor zijn medewerkers. Je talenten en initiatieven komen bij ons dan ook zeker tot hun recht. Je kan rekenen op opleidingsmogelijkheden en veel afwisseling. Uiteraard gaat dit alles gepaard met een aantrekkelijke verloning, inclusief extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen.
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Meer (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.