Terug naar zoekresultaten

ALLROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN MEDISCHE SECTOR REGIO ZWIJNDRECHT

* Tijdelijk project voor 6 maanden - mogelijk te verlengen
* Goede kennis Frans
* Nauwkeurig, cijfermatig, klantgericht

Via HAYS nv

Staat 10 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een gekende naam in zijn sector, zijn we op zoek naar een allround administratief bediende. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke opdracht omwille van de implementatie van een nieuw CRM-pakket.

ALLROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN MEDISCHE SECTOR REGIO ZWIJNDRECHT

Functieomschrijving

In dit bedrijf kom je terecht in een team van 4 collega's. Na een grondige opleiding en inwerkperiode sta je samen met je collega's voor het opvolgen van klanten en allround administratie. Enerzijds sta je externe klanten en interne collega's te het woord. Je behandelt hun vragen en eventuele klachten. Het ontvangen van bezoekers en klaarmaken en bijhouden van de vergaderzalen behoort ook tot je dagelijkse taken. Anderzijds ondersteun je je collega's van de boekhouding bij het automatische creëren van facturen. Waar nodig doe je enkele extra toevoegingen, het voornaamste is dat alles correct in het systeem ingegeven staat en dit ook juist naar de klant toe gefactureerd kan worden. Ook klanten die vragen hebben omtrent facturen kunnen hiervoor bij jou terecht. Tot slot zal je dankzij een opleiding van het nieuwe CRM-systeem ook nieuwe klanten kunnen aanmaken of verwerken in het systeem.

Profiel

Onze klant kijkt uit naar iemand die bij voorkeur een bachelordiploma op zak heeft en al een eerste werkervaring op zijn of haar cv heeft staan. Uiteraard komt ook een gemotiveerde schoolverlater in aanmerking! Je houdt van administratie en bent niet bang om met cijfers te werken. Naar talen toe heb je een goede kennis Frans, dit omdat je regelmatig ook Franstalige klanten telefonisch te woord zal staan. Tot slot kan je jezelf omschrijven als een aangenaam en collegiaal persoon. Je bent sterk in administratie, werkt nauwkeurig en bent steeds klantvriendelijk.

Aanbod

Onze klant biedt je in eerste instantie een tijdelijke job van een 6-tal maanden. Er bestaat een kans op verlenging, maar dit kan uiteraard niet op voorhand beloofd worden. Onze klant is een down-to-earth bedrijf met meerdere vestingen in België. Je werkt mooie daguren, namelijk van 8.30 tot 17 u. Daarnaast wordt het brutosalaris ook aangevuld met maaltijdcheques.


Wil jij je engageren voor deze tijdelijke opdracht en ben je op zoek naar een toffe allround administratieve job? Solliciteer dan online!

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.