Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 113

Volgende
Colruyt Group

All-round commercieel administratief bediende DATS 24

All-round commercieel administratief bediende DATS 24

Colruyt Group | Sint-Pieters-Leeuw | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

All-round commercieel administratief bediende DATS 24

Functieomschrijving

DATS 24 is de milieubewuste brandstofspecialist van Colruyt Group. Om onze diensten te optimaliseren en onze klanten nog beter te ondersteunen, zoeken we een administratief bediende met commercieel inzicht. Een belangrijke job waarin je ons ook helpt de overstap naar groene energie verder te zetten!

 

Je komt terecht in een warm team van een tiental mensen met elk hun specialiteit: van schadegevallen over technische dispatching tot de bevoorrading van onze tankstations. Een belangrijke taak die jij zal opnemen in deze dienst, is het screenen en verwerken van aanvragen voor de professionele tankkaart van DATS 24. Daarnaast wordt het betaalgedrag van klanten opgevolgd en ondernemen we actie wanneer een klant problemen ondervindt, zodat hij snel weer van onze services kan genieten.

Wat doe je concreet?

 • Je behandelt de aanvragen voor professionele tankkaarten en analyseert de kredietwaardigheid van de bedrijven, gebaseerd op advies van kredietanalysesoftware.
 • Je onderhoudt mee het B2B-klantenbestand van DATS 24 en helpt het verder uit te bouwen. Zo behandel je vragen van klanten (per mail of telefonisch) over bijkomende tankkaarten, limietbeheer, wijziging van betaalmethode …
 • Gaandeweg verdiep je je in onze opvolgingsmethode voor het betaalgedrag van klanten en hoe we hun solvabiliteit onderzoeken. Je helpt bij het controleren van een tijdige betaling van facturen en neemt indien nodig contact op met de klant. Je zoekt samen met hem naar een oplossing en overlegt hiervoor ook met je collega’s bij de dienste Collection en juridische invordering. Jij neemt de uiteindelijke beslissing of we de samenwerking met een klant verlengen of stoppen.
 • Je behandelt oproepen of e-mails van klanten die vragen hebben over de vrijgave van hun tankkaart na vereffening van schulden.

 

In deze functie moet Je bereid zijn bij te leren en jezelf steeds op de hoogte te houden van nieuwe services die we lanceren. Zo is DATS 24 vandaag marktleider in het aanbieden van CNG, maar we zijn ook een voortrekker op vlak van elektrische mobiliteit en waterstof. Jij bouwt in een ondersteunende rol mee aan onze volgende stappen richting groene energie.

Je werkt in Sint-Pieters-Leeuw.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma en een eerste commerciële ervaring.
 • Klantgerichte communicatie – Je verplaatst je vlot in de positie van de klant en kan professioneel en diplomatisch soms moeilijke boodschappen overbrengen.
 • Commerciële ingesteldheid – Je denkt spontaan na over wat DATS 24 een klant te bieden heeft.
 • Zelfstandigheid – Je kan zelfstandig beslissingen nemen en verantwoordelijkheid schrikt je niet af, integendeel.
 • Talenkennis – DATS 24 is actief in heel België. Jij spreekt en schrijft dan ook goed Nederlands en Frans.

Aanbod

 • Stimulerende werkomgeving – In je job ga je actief op zoek naar oplossingen: je levert zo niet alleen een bijdrage aan de duurzame groei van DATS 24, maar maakt ook het verschil voor de klant.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on-the-job en krijgt de kans om opleidingen te volgen. Daarnaast kan je bij Colruyt Group ook doorgroeien.
 • Vergoeding – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Veerle Basteleurs
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 53 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.