Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 29

Volgende

ALGEMENE BOUWOPVOLING | ERVAREN/ONDERSTEUNENDE PLOEGBAAS | KEMPEN

Via Manpower

Staat 20 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een bouwbedrijf met diverse prestigieuze verwezenlijkingen en is daarmee uitgegroeid tot een stabiele waarde binnen zijn sector. Voor de regio Kempen zijn we op zoek naar een (m/v) Ploegbaas Bouw.

ALGEMENE BOUWOPVOLING | ERVAREN/ONDERSTEUNENDE PLOEGBAAS | KEMPEN

Functieomschrijving


Als Ploegbaas Bouw ben je gepassioneerd door techniek en zijn bouwwerven of constructiesites voor jouw een ware speeltuin.
Je zorgt voor het algemeen onderhoud van de machine op de werf en maakt dat procedures gerespecteerd worden. Dit om de veiligheid te garanderen.
De uitvoering en controle van de algemene bouwwerken is jouw ding. Hierbij stuur je een team van uitvoerende werkkrachten aan, maar je bent er ook zeker niet vies van om je eigen handen vuil te maken.

Profiel


Je hebt technische opleiding genoten en weet dit liefst aan te vullen met relevante ervaring als ploegbaas. Uiteraard ben je gebeten door techniek en wil je jezelf volledig ontplooien in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.
Je bent bovendien iemand die zijn plan kan trekken bij het uitvoeren van je job. Zelfstandigheid is dus een must! Teamwork en hand-on motivatie zijn een evidentie.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkomgeving. Verder heb je ook tal van extralegale voordelen ter beschikking.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / Meestergast / Ploegleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Geel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.