Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

Gemeentebestuur Rijkevorsel

Algemeen maatschappelijk assistent (B1-B3)

Bij Gemeentebestuur Rijkevorsel

Nog 1 dag om te solliciteren

Algemeen maatschappelijk assistent (B1-B3)

Functieomschrijving

Als algemeen maatschappelijk assistent werk je onder leiding van het diensthoofd sociale dienst en draag je bij tot de maatschappelijke dienstverlening die het OCMW aanbiedt. Je bent het aanspreekpunt voor hulpvragers, met wie je samen een integratieparcours opzet, uitbouwt en doorloopt. Hierbij heb je aandacht voor de verschillende facetten van de dienstverlening en bied je hulp op maat. Verder werk je samen met interne en externe partners aan een geïntegreerd lokaal sociaal beleid.
 

Profiel

Je bent een hulpvaardig en integer persoon met de nodige dosis empathie. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch vermogen en heb je zin voor synthese. Je formuleert de zaken zowel mondeling als schriftelijk op een heldere manier en je past je communicatie aan aan de hulpvrager. Bovendien weet je met conflictsituaties om te gaan. Je stelt je dynamisch en professioneel op binnen het team, maar kan evengoed zelfstandig werken. Ervaring in een OCMW-context is een bijkomende troef.
 
Verdere informatie
Je bent titularis van een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma, of van een diploma van sociale gezondheidszorg of van het vroegere graduaatsdiploma afstudeerrichting sociale verpleegkunde. Je moet slagen voor de voorziene selectieprocedure.
 

Aanbod

 een contract van bepaalde duur gedurende één jaar in voltijds contractueel dienstverband (38/38u), met mogelijkheid tot verlenging en met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar
 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maatschappelijk assistent
  • Sector: Overheid en Social Profit
  • Rijkevorsel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maatschappelijk assistent' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.