Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende
Gemeentebestuur Keerbergen

Algemeen directeur

statutaire functie • voltijds • decretale graad • wervingsreserve van 2 jaar

Gemeentebestuur Keerbergen | Keerbergen | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Keerbergen ligt net aan de grens van de provincie Vlaams-Brabant met Antwerpen en telt ongeveer 13.000 inwoners. Het is een aangename gemeente om te wonen met troeven voor zowel gezinnen, senioren, jeugd als ondernemers. De gemeente Keerbergen streeft naar een professionele dienstverlening voor gemeente en OCMW gebaseerd op openheid, respect, objectiviteit en efficiëntie. Om deze doelstelling te realiseren is de gemeente Keerbergen op zoek naar een (m/v/x):

Algemeen directeur

Functieomschrijving

De algemeen directeur vormt een verbindingspersoon tussen de politieke beleidsorganen en de gemeentelijke en OCMW-organisatie. Hij/zij waakt over de eenheid binnen de organisatie en ondersteunt de gemeente en het OCMW bij de realisatie van hun doelstellingen. Voorts waakt hij/zij ook over de adequaatheid en de continuïteit van de individuele en collectieve dienstverlening aan de bevolking.

Profiel

Om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure dienen kandidaten in
het bezit te zijn van:
• een diploma of studiegetuigschrift dat toegang geeft tot het niveau A of daarmee gelijkgesteld
• de Belgische nationaliteit.

Aanbod

Statutaire voltijdse functie met verloning volgens de decretale graden, klasse 2 (bruto geïndexeerd maandloon: 5.589,08 euro – 8.254,93 euro) aangevuld met extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer, fietsvergoeding en aantrekkelijke vakantieregeling. Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 2 jaar.

Interesse?

Heb je interesse? Info en inschrijvingsformulieren vind je in de informatiebrochures op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Karlijn Deene (09 389 69 52). Solliciteren kan tot uiterlijk 26 april 2019. Dit gebeurt bij voorkeur via www.jobsolutions.be/register/3591. Indien gewenst kan het ook via
karlijn@assolutions.be, via fax 09 389 69 99 of per persoonlijk overhandigen aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Karlijn Deene, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Zingem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).
Aarschot

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Algemene directie, Overheid' jobs in Aarschot meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.