Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
I.V.I.O.

algemeen directeur

I.V.I.O. | Izegem | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

I.V.I.O. (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland) staat in voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking van huishoudelijke afvalstoffen. I.V.I.O. organiseert onder meer de huis aan huis ophaling van afvalstoffen (restafval, papier en karton, PMD, groen) en beheert 11 recyclageparken.

algemeen directeur

Functieomschrijving

De algemeen directeur leidt de administratie, coördineert de werking van het administratief personeel en is hoofd van ± 30 personeelsleden.
Het hoofddoel van de functie is stimuleren en realiseren van maximale effectiviteit en efficiëntie in de dienstverlening van de intergemeentelijke vereniging en het voeren van een beleid in overeenstemming van de vigerende afvalregelgeving.
De algemeen directeur is tevens verantwoordelijk voor het financieel beheer en beleid. Inzicht in financiële meerjarenplanning, budgetbeheer, financiële beheers- en controlesystemen, thesaurieplanning, boekhouding en jaarrekening is vereist.

Profiel

In bezit zijn van een masterdiploma (of gelijkgesteld) met minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Je bent stressbestendig en hebt een groot probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Een uitdagende sleutelfunctie met eindverantwoordelijkheid in een maatschappelijk relevante sector.
Een gevarieerd takenpakket en een contract van onbepaalde duur.
Weddeschaal A5a-A5b. Er wordt rekening gehouden met relevante ervaring, bij een ander openbaar bestuur, maar ook uit de private sector of als zelfstandige.
Extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, pensioensparen, GSM).

Interesse?

De kandidatuur (met CV, motivatiebrief en kopie van diploma) moet ingediend worden vóór 23 april 2019 op volgend adres: I.V.I.O., Lodewijk de Raetlaan 12, 8700 Izegem of kan ook worden gemaild naar info@ivio.be.
Word je na de eerste selectie op basis van je CV en diploma weerhouden, dan ontvang je een uitnodiging voor een schriftelijke proef.
Meer informatie (met volledige functiebeschrijving) vind je op de website www.ivio.be of kan worden gevraagd via mail info@ivio.be.
 
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Algemene directie' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.