Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 19

Volgende
Vzw Lidwina

Algemeen Directeur

Vzw Lidwina | Mol | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Vzw Lidwina, gevestigd in Mol, groeide sinds 1964 uit tot een modern maatwerkbedrijf met 480 medewerkers van wie 400 met een arbeidsbeperking. Lidwina heeft zich stevig weten te verankeren als een dynamische en betrouwbare toeleverancier in diverse domeinen en voor tal van industriële en andere klanten. We schenken daarbij veel aandacht aan de ondersteuning van onze medewerkers en aan de kwaliteit van ons werk. Meer informatie over onze visie, strategie en organisatie vind je op www.lidwina.eu. Momenteel zijn we op zoek naar een gedreven:

Algemeen Directeur

Functieomschrijving

Je leidt de volledige organisatie. Met de Raad van Bestuur maak je afspraken over strategie en beleidsdoelstellingen. Deze vertaal je met jouw managementteam naar een motiverende, kwaliteitsvolle en effi ciënte werking. Als geboren peoplemanager zorg je voor een hedendaags en professioneel HR-, communicatie- en samenwerkingsbeleid. Ook de economische, fi nanciële en commerciële belangen van Lidwina zijn bij jou in goede handen. Zowel administratieve als productieprocessen kan je samen met je team goed organiseren. Over het fi nanciële beheer en beleid rapporteer je duidelijk en transparant. Je vertegenwoordigt Lidwina op een overtuigende manier en brengt samenwerkingen en verbindingen tot stand.

Profiel

Je bezit een masterdiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Daarnaast kan je succesvolle werkervaring op een vergelijkbaar functieniveau aantonen. Als waarderend leider verzoen je resultaatgericht werken met ‘werken op maat van mensen’. Je hebt een duidelijke affi niteit met de missie en visie van dit maatwerkbedrijf en een inspirerende persoonlijke visie.

Aanbod

Je kan werken in een gezonde organisatie met een uniek team. We bieden een passend salarispakket en de nodige middelen en omkadering om de opdracht succesvol uit te voeren.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en cv vóór 10 februari via e-mail naar solliciteren@ goelen.be ter attentie van Guy Goelen van Goelen & Gaukema HR Partners. Wij behar tigen je sollicitatie samen met de RvB professioneel en discreet.
Mol

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Algemene directie' jobs in Mol meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.