Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende
H.-Hartziekenhuis Lier

Algemeen directeur

Bij H.-Hartziekenhuis Lier

Staat 11 dagen op Jobat.be

Het H.-Hartziekenhuis Lier is een algemeen ziekenhuis met regionale uitstraling. Het biedt een brede waaier van gespecialiseerde medische, medischtechnische en poliklinische diensten. Een duizendtal gedreven medewerkers (artsen, verpleegkundigen, schoonmaaksters, koks, apothekers, enz.) zet zich dagelijks in om te streven naar een geavanceerde zorgen dienstverlening onder het motto een hart voor zorg. Hiertoe is een modern en toekomstgericht beleid een absolute must.

Om ons directieteam te versterken, zijn we op zoek naar volgende sleutelpersonen:

Algemeen directeur

Functieomschrijving

U bent voorzitter van het directiecomité en staat samen met uw directieploeg in voor het algemene ziekenhuisbeleid en de positionering van het ziekenhuis op socio-economisch en medisch-technisch vlak. Daarnaast neemt u deel aan samenwerkingsverbanden met andere externe instanties (ziekenhuizen, zorginstellingen waaronder ook deze binnen de transmurale zorg, …). U bevordert de samenwerking intern op alle niveaus (o.a. met artsengroepen, medische raad, verpleegkundige korps, …), maar ook met externe verwijzers en andere stakeholders binnen en buiten het ziekenhuis.
 

Profiel

U bent een sterk en gedreven persoon, met ervaring in de ziekenhuissector én een relevant masterdiploma voor de functie. Bewezen ervaring in management en leidinggevende verantwoordelijkheid op hoog niveau is een absolute must. Als directielid wilt u samen met de raad van bestuur de visie en doelstellingen van het ziekenhuis zo optimaal mogelijk realiseren. Die ambitie vraagt om een daadkrachtige leidinggevende die openstaat voor verandering, kritisch naar processen kijkt en teams en individuele medewerkers kan inspireren, stimuleren en ondersteunen.
 

Aanbod

U komt terecht in een strategische positie binnen een belangrijk regionaal ziekenhuis, met een dynamische omgeving, unieke visie, stevige marktpositie en belangrijke speerpunten binnen het ziekenhuislandschap. U kunt daarenboven rekenen op een aantrekkelijk en competitief verloningspakket.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Algemene directie
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Lier (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Algemene directie' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.