Terug naar zoekresultaten

AGO TECHNICS zoekt ELEKTROMECANICIENS voor VOLVO TRUCKS

460980450

AGO Jobs & HR | Oostakker | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

AGO TECHNICS zoekt ELEKTROMECANICIENS voor VOLVO TRUCKS

Functieomschrijving

Als hoofdleverancier van Volvo Trucks in Oostakker, is AGO Technics momenteel op zoek naar een Elektromechanicien om in 2 ploegen te werken. Doel van je functie: Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij één van de afdelingen binnen Volvo Trucks. Verder sta je ook in voor het oplossen van storingen. Via de computer en meetings met de werkleider worden de onderhoudstaken verdeeld over de ploeg. Deze worden afhankelijk van je sterktes en prioriteit binnen productie bepaald. Doordat je in een team werkt, sta je er uiteraard niet alleen voor. Als elektromechanicien sta je bij Volvo in voor een heel groot pakket aan technische taken zodat de continuïteit van de productie gegarandeerd wordt. Door de verscheidenheid aan machines, word je na een periode van ongeveer 2 jaar een expert op vlak van: - pneumatica; - hydraulica; - elektriciteit; - mechanica; - automatisatie; - robotica, - PLC; - ... Op administratief vlak zorg je ervoor dat alle acties correct worden geregistreerd zodat iedereen steeds op de hoogte is van de onderhoudswerken die gebeurd zijn aan een bepaalde machine en er tevens altijd voldoende werkstukken aanwezig zijn in het magazijn. Bij eventuele problemen omtrent materialen of machines, raadpleeg je uiteraard de verantwoordelijke.

Profiel

Je bent een ideaal profiel indien je je kan terugvinden in onderstaande omschrijving:
- Je beschikt over een technisch diploma elektromechanica;
- Je hebt een passie voor techniek in de brede zin. Dit wil zeggen dat je zowel op vlak van elektriciteit, mechanica, automatisatie, hydraulica en pneumatica je reeds een goede basiskennis hebt en je verder wenst te verdiepen.
- Je kan werken in 2 ploegen (van maandag tot vrijdag ).
- Indien je beschikt over een andere technische opleiding, maar je hebt een bredere technische kennis opgedaan door hobby's of eerdere werkervaringen of stages, kan je zeker ook in aanmerking komen.

Aanbod

De troeven van Volvo:
- Je komt terecht in een team met heel veel ervaring;
- Je komt terecht in een divers team qua leeftijden;
- Er worden frequent zowel interne als externe opleidingen voorzien;
- Er zijn doorgroeimogelijkheden naar verloop van tijd en dit zowel naar gespecialiseerde functies als naar leidinggevende functies;
- Afhankelijk van je profiel krijg je onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur, een interim met optie vast of interim contract aangeboden;
- Je start met een uurloon van 19.0463 euro, of 20.9509 euro dankzij ploegenpremie;
- Je krijgt maaltijdcheques van 5 euro per gewerkte dag;
- Bij een vast contract krijg je: * een hospitalisatieverzekering waar tevens heel het gezin kan aansluiten aan een voordeeltarief. * inkomenswaarborg. * een pensioenplan. * ...
- Je hebt 20 wettelijke dagen verlof, aangevuld met een pakket aan extra dagen. Als onderhoudstechnieker is het mogelijk om quasi al je verlof vrij te kiezen, los van het collectieve verlof, dit uiteraard in overeenstemming met je collega's.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.