Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 9

Volgende

AFVUL- EN VERPAKKINGSCOÖRDINATOR

385052537

Via AGO Jobs & HR

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

AFVUL- EN VERPAKKINGSCOÖRDINATOR

Functieomschrijving

Als afvul- en verpakkingscoördinator ga je aan de slag op onze site in Zwijndrecht, vlak naast de E34. Je zal nauw samenwerken met ons uitgebreid dynamisch team van gedreven operatoren die hoogwaardige resultaten nastreven. Samen met je collega's sta je in voor correcte afvulling en verpakking van onze hoogzuivere chemicalieën. Je volgt hierbij de strikt afgelijnde werkmethodes en je documenteert de verschillende kwaliteitsverificaties. Tot slot voer je het eerste lijnsonderhoud uit aan de afvul- en verpakkingsinstallaties.

Profiel

We zoeken een betrouwbare en nauwkeurige medewerker, iemand die houdt van het strikt nauwkeurige dat vereist is in een omgeving waarin het kwalitatieve uiterst belangrijk is. De persoon in deze functie houdt van discipline, is van nature nauwkeurig ingesteld en heeft oog voor veiligheid en kwaliteit. Onze ideale kandidaat denkt logisch, beschikt over een goed redeneervermogen, is in staat snel complexe zaken aan te leren en houdt van een leuke teamsfeer. Verder heb je een opleiding op niveau van TSO of ASO en voldoende intellectuele bagage moet aanwezig zijn om snel nieuwe en complexe zaken aan te leren. Je hebt een basis aan administratieve vaardigheden bij het invullen van kwaliteitsregistraties. Bovendien heb je een sterk rekenkundig inzicht, ben je betrouwbaar en kan je gedisciplineerd werken volgens standaard procedures. Je hebt een gezonde team spirit en werken in een ploegensysteem schrikt je niet af.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en ondernemende werkomgeving waar u zich ten volle kan ontwikkelen. Verder krijg je een competitief salaris en extra-legale voordelen.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator chemie of energie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Zwijndrecht (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.