Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 26

Volgende

Afdelingsverantwoordelijke / productieverantwoordelijke - Voeding

463675961

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 41 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Afdelingsverantwoordelijke / productieverantwoordelijke - Voeding

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van het Meetjesland zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Doel: Je bent verantwoordelijk het coördineren van alle activiteiten verbonden aan de productie om op die manier de continuïteit van het productieproces te garanderen. Takenpakket: - Je staat in voor de dagelijkse algemene leiding van de afdeling. Dit houdt in dat je de mensen en de supervisors in je ploeg coacht en traint. - Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de productietargets. Dit wil zeggen dat je je uiteraard houdt aan de planning zodat de juiste hoeveelheden kunnen verzonden worden naar alle leveranciers. Je volgt dan ook alle werkorders nauwkeurig op. - Naast het opvolgen van de productie, volg je ook de kwaliteit mee op alsook technische storingen aan de machines en dit uiteraard samenspraak met de kwaliteitsverantwoordelijke en de chef van de technische dienst. - Om alle werkzaamheden vlot te laten verlopen ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de dagplanning in samenspraak met de planningscel. Dit in functie van interimarissen bijvoorbeeld. - In samenwerking met de lean-afdeling ben je verder ook betrokken bij het optimaliseren van het productieproces in functie van de kwaliteit en de productiviteit. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van allerlei rapportern met de kerngetallen rond jouw afdeling. Deze rapporteer je aan de plant manager. Het 'HR - gerelateerde' deel aan jouw job: - Je voert functioneringsgesprekken met je directe medewerkers. - Je staat in voor de verlofplanning van je medewerkers. - Je meldt mogelijke problemen in je ploeg aan de plant manager. - Veiligheid is een belangrijk onderdeel van je job en een belangrijk onderwerp binnen de firma. Je let er dan ook op dat iedereen volgens de veiligheidsvereisten werkt.

Profiel

Onze ideale kandidaat kan zich vinden in onderstaand profiel - Je beschikt over een master binnen een voedingsgerelateerde of technische richting. - Je hebt minstens 3 jaar ervaring binnen een productieomgeving, bij voorkeur als leidinggevende in de voedingsindustrie. - Je hebt interesse voor technische vraagstukken - Je hebt uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden. - Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je heel resultaatgericht kan werken. - Verder kan je goed overweg met MS Office. Kennis van SAP is mooi meegenomen. - Je bent een echte teamplayer en weet je supervisors optimaal te motiveren - Je overtuigingskracht maakt dat je je team optimaal kan leiden.

Aanbod

Je komt terecht in een heel dynamisch en internationaal bedrijf. Je krijgt een verantwoordelijke en afwisselende job aangeboden. Je kan ook rekenen op opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Loonpakket: - Je krijgt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. - Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring. - Je krijgt heel wat extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en tal van verzekeringen, ...

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.