Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende
Gemeente De Haan

Afdelingshoofd ICT

voltijds in contractueel verband (m/v/x)

Bij Gemeente De Haan | De Haan | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Het gemeentebestuur van De Haan gaat over tot de aanwerving van een:

Afdelingshoofd ICT

Functieomschrijving

voor de periode van één jaar, met het oog op een statutaire aanstelling na één jaar mits een positieve evaluatie, en het aanleggen van een werfreserve van de periode van één jaar.

FUNCTIE

Je ontwikkelt het IT-beleid van het eengemaakte OCMW en gemeentebestuur van De Haan, waarbij je bepaalt hoe de noden en wensen van de verschillende afdelingen en diensten het best gerealiseerd worden, met de nadruk op de continuïteit en de kwaliteit van de informatie en dienstverlening. Het efficiënt laten werken van de interne organisatie is jouw drijfveer. Je bent hierbij gericht op de organisatie. Niet altijd is een technische aanpassing de oplossing, soms is een aanpassing van het product, proces of organisatie effectiever. Dankzij jouw visie op de algemene automatisering van onze dienst loopt alles vlot. Je ontwikkelt een visie waarbij je een totaalbeeld krijgt van de noden binnen de gehele organisatie. Je stelt je de vraag wat de organisatie wil bereiken en wat ze daarvoor nodig hebben. Samen met jouw team draag je bij aan de verdere professionalisering van de ICT-organisatie en je werkt actief mee aan het verder verhogen van de kwaliteit van de architectuur.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma of gelijkgesteld. Je kunt activiteiten plannen, acties en werkwijzen vastleggen in procedures en een langetermijnplanning ontwikkelen. Je kunt een team van medewerkers coachen, inspireren en motiveren. Je zoekt nieuwe denkkaders op en anticipeert op toekomstige uitdagingen. Je onderzoekt actief de noden
en wensen van de bezoekers en stemt het aanbod hierop af. Je beschikt over goede redactionele eigenschappen en kan vlot communiceren.

Aanbod

Een uitdagende job – werk in een aangename omgeving zonder fileproblemen – maaltijdcheques – fietsvergoeding – vergoeding openbaar vervoer – gratis hospitalisatieverzekering – opleidingsmogelijkheden.
Weddeschaal: A1a-A3a: (bruto: min. 3.107,98 euro en max. 5.469,19 euro).
De werfreserve heeft een geldigheid van 1 jaar, en kan met 1 jaar verlengd worden.

Interesse?

het strafregister en een kopie van de behaalde diploma’s, ingediend te worden bij het gemeentebestuur De Haan, Leopoldlaan 24 te 8420 De Haan. De gedetailleerde functieprofielen, examenprogramma’s en verdere informatie zijn te verkrijgen bij de dienst personeel en HRM, schriftelijk of via e-mail naar personeelsdienst@dehaan.be
UITERSTE INSCHRIJVINGSDATUM: maandag 5/11/2018 (datum poststempel of ontvangstbewijs).
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'ICT, Overheid' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.