Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 15

Volgende
Colruyt Group

Afdelingschef productie Colruyt Group Fine Food

Afdelingschef productie Colruyt Group Fine Food

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group bundelt verschillende afdelingen binnen de Groep Colruyt die ondersteunende diensten leveren aan de verschillende enseignes van Colruyt Group. Het gaat dan o.a. over het intern marketing- en communicatiebureau (met een eigen foto- en videostudio, grafisch ontwerpers, copywriters, datawarehouse, enz.), de informatica-afdeling, de afdeling werkvereenvoudiging, de personeels- en selectiedienst, Facilitaire Diensten, de dienst procesanalisten, de afdeling milieu en overheidsrelaties, enz.

Afdelingschef productie Colruyt Group Fine Food

Functieomschrijving

Fine Food, het eigen productiebedrijf van Colruyt Group, breidt uit en daarom zoeken we een afdelingschef om een van onze productieafdelingen (75 à 150 medewerkers) te beheren. Je geeft leiding aan een groep van team leaders, die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor een 30-tal medewerkers.

 

Als afdelingschef bepaal je mee de manier van werken en organiseren binnen Fine Food op korte en lange termijn, volgens de waarden en normen van Colruyt Group. Samen met de directie stel je voor jouw afdeling de strategie op en formuleer je tactische doelstellingen om die strategie te bereiken.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de planning op lange en middellange termijn. Je zorgt dat jouw medewerkers en middelen op de meest efficiënte manier ingezet worden en dat de doelstellingen van de afdeling gerealiseerd worden. Ten slotte start en begeleid je projecten waarmee je voortdurend de bedrijfsprocessen van Fine Food helpt vernieuwen en verbeteren.

Bij Colruyt Group zijn mensen het meest waardevolle kapitaal. Daarom ondersteun je als afdelingschef de medewerkers binnen je afdeling in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo kunnen ze mee evolueren met de behoeften van onze klanten en kunnen we als bedrijf duurzaam groeien.

Als afdelingschef zorg je voor een vlotte communicatie in je afdeling en voor een goede samenwerking met de andere afdelingen binnen Fine Food. Je schenkt veel aandacht aan zingeving en informatiedoorstroming.

Je rapporteert rechtstreeks aan de divisiemanager Fine Food.

 

Je werkt voornamelijk in Halle en op de andere locaties van onze productievestigingen (Stroppen, Dassenveld en Ghislenghien).

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma, aangevuld met minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving.
 • Zelfstandig en flexibel samenwerken – Je bent proactief en je denkt zelf mee over de werking van de infrastructuur van Colruyt Group. Je kan autonoom werken en je bent assertief genoeg om je mening duidelijk te maken aan je collega’s en stakeholders.
 • Verantwoordelijkheidszin – Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling. Je slaagt erin om je collega’s te motiveren zodat ze hun werk altijd tot in de puntjes correct uitvoeren.
 • Gestructureerd werken – Je bent organisatorisch sterk en resultaatgericht. Je gaat probleemoplossend te werk en je hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie.
 • Vlot communiceren – Je bent spontaan in de omgang en je kan goed werken in een overlegstructuur. Je legt goede contacten, zowel met je collega’s als met externe partners.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, winstdeelname, een groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Veel afwisseling – Je komt in contact met heel wat klanten en je werkt samen met verschillende partners binnen Colruyt Group. Zo krijg je de kans om een breed netwerk uit te bouwen. 
 • Initiatief – Colruyt is een bedrijf in volle ontwikkeling, waar je veel ruimte voor initiatief krijgt. Een stimulerende werkomgeving waarin steeds geluisterd wordt naar jouw ideeën en innovaties.
 • Blijven leren – Je kan rekenen op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten tijdens je verdere loopbaan.

Interesse?

Mevrouw Mieke Beyen - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques
 • Individuele hospitalisatieverzekering

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.