Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende

ADVISEUR VERZEKERINGEN

* Ervaring productie verzekeringen leven (IPT, VAPZ)

* Commercieel, hands-on, klantgericht

* Regio Mortsel

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Onze klant is een onafhankelijke makelaar en bankkantoor in de regio Mortsel. Het kantoor is al jarenlang een gevestigde waarde in de buurt en kent een stabiele groei doorheen de jaren. Kenmerkend zijn de prettige sfeer, uitstekende klantenservice en langetermijnvisie.

ADVISEUR VERZEKERINGEN

Functieomschrijving

Als adviseur zal je in de eerste plaats instaan voor het adviseren van je eigen klantenportefeuille inzake verzekeringsoplossingen. Aangezien je collega zich voornamelijk focust op variaverzekeringen zal jij je richten op het aanbieden van verzekeringsoplossingen binnen de tak leven (IPT, VAPZ). Je krijgt binnen deze job de opportuniteit de klantenportefeuille verder uit te bouwen waarbij je je voornamelijk richt op de kleine zelfstandigen uit de regio. Na bestaande klanten en prospecten te hebben gecontacteerd, nodig je ze uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor of bij de klant. Je analyseert de noden van je klant , werkt offertes uit op maat en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Uiteraard heb je oog voor het ruimere plaatje tijdens de gesprekken met de klant en weet je opportuniteiten door te spelen aan je collega's om zo bij te dragen aan een verdere groei van het kantoor.

Profiel

Je komt in aanmerking voor deze boeiende job indien je minstens een eerste relevante ervaring hebt bij een bankkantoor en/of verzekeringsmakelaar. Belangrijk is dat je reeds advies hebt verleent omtrent verzekeringen tak leven. Ben je daarnaast ook nog eens klantgericht, sociaal en een echte teamplayer, dan ben jij mogelijks de persoon die we zoeken.

Aanbod

Onze klant biedt een marktconform salaris met extralegale voordelen aan. Daarnaast kan je rekenen op een gezellige werksfeer in een financieel gezond kantoor waar je veel vrijheid krijgt.

Bij interesse, sollicteer online of neem spoedig contact op met Dieter Kennes van Hays Banking & Insurance via +32 (0)498/17 65 41.

Interesse?

Hays Antwerpen
Dieter Kennes
+32498176541
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verzekeringsagent' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.