Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende
Unizo

Adviseur UNIZO Ondernemerslijn (Brussel)

Bij Unizo

Staat 9 dagen op Jobat.be

Dat een ondernemer verantwoordelijk is voor het goede verloop van alle aspecten van zijn of haar eigen zaak, daar zijn we ons als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, heel bewust van. Beroep kunnen doen op een partner die je correct adviseert, je in contact brengt met de juiste instanties en met je meedenkt als het nodig is, is als ondernemer dan ook goud waard. Als grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen & Brussel zijn, willen we die partner zijn voor al onze leden! Om het hen nog makkelijker te maken, creëerden we daarom de ‘UNIZO Ondernemerslijn’, één vast aanspreekpunt voor al hun vragen.

Wil jij mee werken aan dat engagement?

Adviseur UNIZO Ondernemerslijn (Brussel)

Functieomschrijving

Als Adviseur UNIZO Ondernemerslijn te Brussel, bouw je expertise op inzake regelgeving, geschillen, contracten en andere specifieke thema’s op het vlak van zelfstandig ondernemerschap. Die zet je dan om in een duidelijk antwoord op de vragen die je krijgt van ondernemers en regionale adviseurs via telefoon, mail, chat of sociale media. En zo werk je ook actief mee aan de uitbouw van het UNIZO kennissysteem. Daarnaast maak je leden ook wegwijs binnen het ruime UNIZO-aanbod.

Profiel

Kan je op een eenvoudige manier complexe materie vertalen in een helder advies? Ben je steeds geïnteresseerd in de vraag achter de vraag? Heb je een ondernemende mentaliteit en word je blij als je anderen kan helpen? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Enthousiast? Stel je dan vlug kandidaat.

Aanbod

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Voor al onze functies voorzien we, naast een marktconforme verloning, ook steeds een zeer uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz...).

Plaats van tewerkstelling:
Willebroekkaai 37 , 1000 Brussel
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratie en support
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Brussel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie en support' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.