Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 21

Volgende

ADVISEUR TOONBANK | HERENTALS - GEEL | FIJNE WERKSFEER

Manpower | Geel | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Laat me dan zeker vrijblijvend iets weten!

Onze klant is een nationale firma met een stijgend aandeel op de distributiemarkt van technische en elektronische materialen. Door te beschikken over breedst mogelijke aanbod zijn ze in staat een totaalpakket aan te bieden aan hun klanten. Om de service te ondersteunen zoeken ze momenteel een extra toonbankmedewerker met een praktisch technische bagage

ADVISEUR TOONBANK | HERENTALS - GEEL | FIJNE WERKSFEER

Functieomschrijving


Als toonbankmedewerker leer je eerst het zeer brede aanbod kennen. Uiteraard zal je jezelf in bepaalde aspecten van het assortiment meer thuis voelen dan in andere. Ondanks dat ben je wel op de hoogte van het totaalpakket en probeer je de klanten (geen particulieren) te adviseren in hun noden.

Het gaat hier in mindere mate over een commerciële functie. Voor onze klant is het veel belangrijker dat hij/zij zich ondersteund voelt. Je weet jouw enthousiasme en expertise over te brengen naar je klant. Naast het algemene takenpakket denk je ook actief mee na over verbetervoorstellen rond het optimaliseren van de winkel en de daarbij horende klantenervaring.

Profiel


Om in aanmerking te komen voor deze functie zijn 2 zaken van essentieel belang. Enerzijds is het een zeer grote plus om reeds een commerciële ervaring gehad te hebben. Daarnaast komt een technische affiniteit ook mooi van pas. Je hoeft geen expert te zijn maar de kennis die je reeds hebt hoeft niet meer aangeleerd te worden.

Los van het inhoudelijke ben je iemand dat goed weg kan met mensen en op een persoonlijke en adviserende manier om kan springen met de klanten. Binnen je winkel zal je maximaal 3-4 mensen naast je hebben staan en het is dan ook belangrijk goed met deze samen te kunnen werken.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Overigens hoef je zelf geen vervoer te voorzien aangezien een camionette van de firma ter jouwe beschikking gesteld zak worden.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: technieker , technicus, commercieel , toonbank , elektricien , elektriciteit , elektromechanica, elektrotechniek, toonbankverkoper , technisch adviseur

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7664422

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Geel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - administratie' jobs in Geel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.