Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende

ADVISEUR SPAREN EN BELEGGEN

* Job Adviseur Sparen en Beleggen
* Schoolverlater of ervaring in de banksector / beleggingen
* Commercieel en klantgericht

Hays Gent | Veurne | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant is een wereldwijde financiële instelling met een uitgebreid netwerk van zelfstandige en statutaire kantoren. Zij onderscheiden zich in de markt door ervaring en expertise in de bancaire dienstverlening naar een zeer brede doelgroep, gaande van individuen en gezinnen tot bedrijven, instellingen en overheden. Steeds stellen zij het belang van hun klanten voorop en wensen zij hen te begeleiden in het verwerven van inzichten in hun financiële situatie en de mogelijkheden in de markt. Daarnaast zetten zij sterk in op duurzaam ondernemen én benaderen zij de markt vanuit een innovatieve omnichannel strategie.

Het kantoor in de regio Diksmuide - Koekelare is recent zeer sterk gegroeid op vlak van klantenportefeuille. Ter uitbreiding van het huidige team van 8 personen zijn we vanuit Hays Bank en Verzekeringen momenteel voor dit kantoor op zoek naar een bijkomende Adviseur Sparen en Beleggen.

ADVISEUR SPAREN EN BELEGGEN

Functieomschrijving

In de rol van Adviseur Sparen en Beleggen treed je op als specialist voor het domein van sparen & beleggen en richt je je op het segment van klanten met een beleggingsportefeuille tot €100.000. Je zal de bestaande beleggingsklanten verder beheren en opvolgen, en je werkt proactief op het cliënteel met beleggingspotentieel. Je nodigt bestaande en potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerking komen. Verder zal je de klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal en hierbij hou je de lange termijnrelatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de kantoorhouder en de collega's.

Profiel

Om voor deze vacature in aanmerking te komen, heb je een opleiding genoten in een financiële richting. Daarnaast kan je ook een eerste commerciële ervaring voorleggen in de banksector. Ervaring binnen het domein sparen en beleggen is een pluspunt, maar geen must. Gemotiveerde schoolverlaters met sterke interesse in sparen en beleggen komen eveneens in aanmerking.

Je bent communicatief en in staat om aan de hand van een juiste vraagstelling een behoefteanalyse te doen. Je bent sterk in IT en in staat om ook anderen te enthousiasmeren over de voordelen van digitale tools. Je bent resultaatgericht en houdt ervan om in team doelen te bereiken. Een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen typeren jou. Om die reden ben je in staat om in een snel veranderende sector kritisch na te denken en de juiste focus te blijven behouden.

Aanbod

Onze klant is een dynamische bank waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei, en die sterk inzet op een vernieuwende en flexibele manier van werken. Men biedt jou een uitdagende job waar je zeer duidelijk weet wat je doelstellingen zijn en waarbij je de nodige ondersteuning, opleiding en tools krijgt om deze te behalen. Je komt terecht in een sterk groeiende kantorengroep met toffe collega's. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Kan deze boeiende job als Adviseur Sparen en Beleggen in een bankkantoor in regio Diksmuide - Koekelare je aanspreken?
Reageer online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)498 17 67 20 voor meer info.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Stefanie Meurisse
09 233 11 83
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Veurne

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Veurne meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.