Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 15

Volgende
Xtra HR Services

Adviseur Ondernemen

Via Xtra HR Services

Staat 15 dagen op Jobat.be

Xtra HR Services levert resultaat voor meerdere HR projecten. Volledig op maat werkt Xtra HR Services een plan van aanpak uit op meerdere HR domeinen.
Binnen onze werving & selectie activiteit staan onze Xtra Stars klaar om jou te begeleiden naar een volgende carrièrestap. Een nieuwe uitdaging, waarbij jouw kerntalenten gekoppeld worden aan een vaste job met een contract van onbepaalde duur bij één van onze klanten.

 

Adviseur Ondernemen

Functieomschrijving

Advies verlenen / Ondernemen / Hemiksem / Financiën / Banksector
 
Onze klant is een innovatieve speler binnen de banksector. Omwille van hun groei zijn zij op zoek naar een adviseur ondernemen voor hun kantoor in Hemiksem.

Als adviseur ondernemen bestaat je takenpakket uit volgende onderdelen:
 • In de rol van adviseur ondernemen ben je de voornaamste contactpersoon voor klanten en prospecten. Je speelt in op hun persoonlijke en professionele behoeften en gaat pro-actief te werk om steeds een zo goed mogelijke service te bieden.
 • Het klantvriendelijke onthalen en service en van het cliënteel is essentieel. Dit door op te treden als specialist in voornamelijk kredieten.  
 • Je zal je eigen portefeuille (KMO, vrije beroepen en zelfstandigen) verder beheren en opvolgen. Je werkt proactief door regelmatig deel te nemen aan lokale business events en je onderhoudt contacten met intermediairs.
 • Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële klanten uit op kantoor of gaat ter plaatse. Hier breng je hun noden en vragen in kaart. Je adviseert hen daarbij over de producten waarvoor ze in aanmerking komen.
 • Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe.

Profiel

·         Belangrijk binnen deze functie is een eerste commerciële ervaring binnen de bank. Je beschikt over een goede kennis van dagelijks bankieren en professionele kredieten. Daarnaast heb je ook een grondige kennis van financiële analyse en de juridische en fiscale aspecten.

 

·         Je bent communicatief sterk en in staat om aan de hand van een juiste vraagstelling een behoefteanalyse te doen.

·         Je bent een echte teamplayer.

·         Ten slotte heb je een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen waardoor je snel kan inspelen op prioriteiten.

Aanbod

·         Je komt terecht in een sterk kantoor met een trouw cliënteel dat steeds blijft terugkomen door hun mensgerichte service.

 

·         Wederzijdse flexibiliteit en een langetermijnvisie zijn zeer belangrijk binnen dit team.

·         Je werkt in een team opgericht door zelfstandigen maar kan steeds terugvallen op een overkoepelende, stabiele groep.

·         Competitief salarispakket met maaltijdcheques, groepsverzekering en wagen.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Adviseur bankproducten
 • Sector: Financiën en Verzekeringen
 • Antwerpen & Haven
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.