Terug naar zoekresultaten

ADVISEUR LEVENSVERZEKERINGEN/ KANTOORVERANTWOORDELIJKE

* Adviseur Levensverzekeringen/ Kantoorverantwoordelijke
* Ervaring in financiële adviesverlening vereist
* Regio Waregem

Hays Gent | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Onze klant is een familiale verzekeringsmakelaar regio Waregem die zich zowel richt naar particulieren als zelfstandigen en kmo's. Het is een gevestigde waarde in de regio. Vanuit Hays Bank en Verzekeringen zijn wij voor dit kantoor op zoek naar een Adviseur Levensverzekeringen/ Kantoorverantwoordelijke.

ADVISEUR LEVENSVERZEKERINGEN/ KANTOORVERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

Als Adviseur Levensverzekeringen breng je de behoeften van klanten in kaart en adviseer je hen op vlak van pensioen, tak 21, tak 23, gewaarborgd inkomen, hospitalisatie, overlijden, enz. Je bouwt hierbij een langetermijnrelatie op met jouw klanten. Je maakt polissen op, bekijkt de clausules, zoekt oplossingen en voert onderhandelingen met de maatschappijen. Je werkt offertes uit en ontvangt klanten op kantoor of gaat bij hen langs betreffende hun dossier. Je hebt hierbij steeds oog voor commerciële opportuniteiten. Je werkt eerst nog even in tandem met de collega die binnen een paar jaar met pensioen gaat, waarna je dan zelf de verantwoordelijke voor het kantoor wordt.

Profiel

Voor deze uitdagende vacature van Adviseur Levensverzekeringen zoeken we een kandidaat met een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan reeds ervaring voorleggen in adviesverlening op vlak van leven/ beleggingen. Met je ervaring en maturiteit kan je snel inzicht krijgen in de situatie van de klant. Je bent klantgericht, dynamisch, gedreven en werkt probleemoplossend. Verder ben je ook betrokken bij de organisatie, communicatief en collegiaal.

Aanbod

Je komt terecht in een familiaal en professioneel kantoor. Je krijgt de kans om je kennis en ervaring verder uit te breiden door het volgen van bijscholing. Je mag rekenen op een mooi salarispakket met extralegale voordelen.

Interesse in deze uitdagende job als Adviseur Levensverzekeringen/ Kantoorverantwoordelijke regio Waregem? Solliciteer online of neem contact op met Lien Vanquickenborne van Hays Banking & Insurance via 0498 17 67 37.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Adviseur bankproducten

Populaire jobs in Adviseur bankproducten:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.