Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie BCZ

Adviseur Food Law

Adviseur Food Law

Via Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie BCZ

Staat 6 dagen op Jobat.be

De Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie (BCZ), gevestigd in Leuven, behartigt de belangen van de Belgische zuivelondernemingen op nationaal en internationaal vlak. BCZ staat hiervoor in contact met de overheid en met maatschappelijke organisaties. De zuivelindustrie kent een sterke groei en is één van de belangrijkste sectoren van de voedingsindustrie. 

Adviseur Food Law

Functieomschrijving

Naar aanleiding van een zwangerschap van een consulent is BCZ, voor de periode 01.09.18 tot 30.06.19, op zoek naar een (m/v): 
 

Adviseur Food Law

Master in de bio-ingenieurswetenschappen


Wat verwachten we van je? 
 • Je volgt pro-actief het beleid op inzake voedingsreglementering, integrale kwaliteitszorg en regelgeving zuivelproducten. De beleidsopvolging situeert zich zowel op nationaal als op internationaal niveau.
 • Je vertegenwoordigt de Belgische zuivelindustrie in beleidsbepalende organen op nationaal en internationaal vlak. Je verleent concrete adviezen aan de leden zuivelondernemingen en je houdt hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je luistert naar de wensen en de noden van de leden en je werkt standpunten en oplossingen uit. Je organiseert en leidt werkgroepen en infovergaderingen.

 

Profiel

Jij bent:
Als master in de bio-ingenieurswetenschappen , bij voorkeur met specialisatie voeding, ben je communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, en kom je voor je mening uit. Je legt vlot contacten en bent service minded. 

Je kunt goed teksten analyseren en samenvatten. Je neemt initiatief en je werkt zelfstandig. Je beschikt over een grondige kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans. Je voelt je goed in een klein team. 

 

Aanbod

Wat kan je van ons verwachten?
Wij voorzien een opleiding on the job gedurende vier maanden (begeleid door de huidige food law manager ). Je komt terecht in een boeiende, afwisselende en uitdagende job die jou interessante contacten biedt en ruimte laat voor initiatief. Je komt in contact met zuivelbedrijven, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. 

Je kan je kennis over de voedingsindustrie en ontwikkelingen op het vlak van het nationaal en Europees voedingsbeleid verruimen. Wij bieden een contract van bepaalde duur met een motiverend verloningspakket. 

Interesse?
Wil je een eerste jobervaring opdoen in een kennis verrijkende omgeving van een federatie , solliciteer dan op deze job. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar BCZ-CBL, via office@bcz-cbl.be. Voor bijkomende info kan je terecht op www.bcz-cbl.be of 016/30 07 70. 
 
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 54 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Wetenschapper
 • Sector: Wetenschap en onderzoek
 • Leuven (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Bepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Wetenschapper' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.