Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 10

Volgende

ADVISEUR BELEGGINGEN / PERSONAL BANKER

* Werken in één van de meest vermogende regio's in Antwerpen

* Lokaal bankkantoor met sterke naam

* Job met veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Onze klant is een bekende speler in de financiële wereld in een zeer vermogende regio in Antwerpen. Als lokaal kantoor maakt dit onderdeel uit van een bekende financiële instelling.


ADVISEUR BELEGGINGEN / PERSONAL BANKER

Functieomschrijving

Als personal banker krijg jij de verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille van ongeveer 500 klanten. Deze mensen hebben allemaal een vermogen dat kan variëren tussen 50.000 en 500.000 euro. Als personal banker benader je je klanten proactief, bouw je een vertrouwensrelatie op en profileer je jezelf als financieel expert. Wanneer je klanten uitnodigt voor een adviesgesprek bereid je grondig het dossier voor , breng je hun persoonlijke situatie in kaart en bied je hen aangepaste beleggingsproducten aan steeds met een lange termijnrelatie in het achterhoofd. Daarnaast geef je ook raad aan je klant inzake pensioenopbouw en successieplanning. Uiteraard volg je de financiële actualiteit op de voet en houd je klanten geregeld op de hoogte van nieuwe producten en de gevolgen van bepaald gebeurtenissen op de aandelen.

Profiel

Voor deze job zoeken we iemand met minstens twee jaar relevante werkervaring, liefst in een commerciële functie binnen een bankkantoor. Vanzelfsprekend heb je een passie voor de financiële wereld en heb je een diploma in een economische richting. Daarnaast verwachten we van jou een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, een klantgerichte aanpak en een verzorgd voorkomen. Ten slotte ben je commercieel sterk en heb je de zin en ambitie om mee bij te dragen aan de groei van dit kantoor.

Aanbod

Je kan rekenen op een uitdagende job met veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Het kantoor bevindt zich in één van de meest vermogende regio's van Antwerpen waardoor er heel wat opportuniteiten klaarliggen. Ten slotte biedt onze klant een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in deze zeer boeiende uitdaging? Solliciteer online via de Hays website of contacteer Dieter Kennes op 0498176541.

Interesse?

Hays Antwerpen
Dieter Kennes
+32498176541
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.