Terug naar zoekresultaten

adnimistratief bediende Facturatie

379551520

Via AGO Jobs & HR

Staat 6 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

adnimistratief bediende Facturatie

Functieomschrijving

voor een autogarage in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een bediende voor de facturatie. Jouw voornaamste taak zal het instaan voor de facturatie zijn. Je fungeert ook als adviseur voor de klanten en houdt hen op de hoogte van de werkzaamheden. je behandelt eventueel klachten en stelt oplossingen voor. Je zorgt voor een rendabele werking.

Profiel

Je ziet een uitdaging in het verhogen van de klantentevredenheid. Je haalt energie uit het toveren van een glimlach op het gezicht van elke klant. Je hebt interesse in autotechniek en wilt hier graag over bijleren. Je bent een organisatietalent en bent stressbestendig. Je bent een efficiënte organisator en planner die nauwkeurig werkt en afspraken respecteert. Je hebt een oog voor detail met een passie voor cijfers.Je bent bereid om in een flexibel uurrooster te werken. Je hebt een A2 in handel/boekhouden.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdaging aan om een interessante functie met verantwoordelijkheid uit te oefenen bij een referentiespeler in de sector.De mogelijkheid om je talenten maximaal te ontplooien. Deelname aan een opleiding waarin je op weg wordt geholpen binnen je functie en waar je op permanente basis bijscholing zal krijgen. Een boeiende werkomgeving met een collegiale sfeer en familiale waarden.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.