Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT MET INTERESSE IN HR

* Familiale sfeer met korte communicatielijnen
* Interesse en kennis van sociale wetgeving
* Administratief uitvoerende functie

Via Hays Response

Staat 26 dagen op Jobat.be

Onze klant, actief in de bouwsector, is reeds heel wat jaren een toegevoegde waarde. Samen met deze klant zijn wij bij Hays Response op zoek naar een administratieve duizendpoot die het team kan vervolledigen.

ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT MET INTERESSE IN HR

Functieomschrijving
Je komt voor deze job terecht op de dienst planning en zal rapporteren aan het hoofd van de planning. Qua taken sta je in voor het opvolgen van a tot z van dossiers van de onderaannemers, hiervoor ga je dan ook de vereiste documenten opvragen. Je kijkt na of deze documenten nog geldig zijn en doet de nodige verlengingen waar nodig (identiteitsbewijzen, A1, Limosa, VCA …). Je gaat al deze zaken ook ingeven in het intern ERP-systeem. Naast dit administratieve werk kan je ook je communicatieve vaardigheden naar boven laten komen door te communiceren met onderaannemers via telefoon en e-mail. Deze communicatie gebeurt voornamelijk in het Nederlands, Frans en Engels. Waar nodig ondersteun je ook jouw collega's voor de planning van de arbeiders en sta je intern met verschillende afdelingen in contact.Profiel

We kijken uit naar een kandida(a)t(e) die een relevante opleiding in een richting heeft gevolgd met sociale wetgeving (rechten, bedrijfsmanagement rechtspraktijk…) of reeds een eerste ervaring achter de rug heeft. Jouw toegevoegde waarden zijn dat je nauwkeurig bent, organisatorisch sterk bent en heel goed gestructureerd kan werken. Naast jouw verantwoordelijkheidszin beschik je ook over een goed probleemoplossend vermogen. Dit is nodig omdat je de situatie van bepaalde zaken gaat analyseren en vervolgens ga je dan contact opnemen met de betrokken partijen om tot een goede oplossing te komen. Jouw optimisme en leergierigheid straal je af op jouw collega's en het belang van de interne en externe klanten is voor jou echt een prioriteit. Verder kan je ook goed werken met MS Office. Naast jouw computerkennis spreek je ook vloeiend Nederlands en beschik je over een goede kennis van het Frans, waarbij je zowel mondeling als schriftelijk jouw plan kan trekken. Kennis van het Engels of Duits is zeker een pluspunt.

Aanbod

Deze organisatie, die instaat voor continue verbetering, biedt jou een marktconform loon aan voor deze job, wat nog eens wordt aangevuld met maaltijd- en ecocheques. Ook mag je rekenen op een veilige en kwaliteitsgetrouwe werkomgeving. Ten slotte krijg je een interne opleiding aangeboden bij opstart, zodat je je optimaal kan inwerken in het bedrijf.

Ben jij de ondersteuning waar dit team naar op zoek is en bereid om zelfstandig aan de slag te gaan? Upload dan je cv online of contacteer Julie Raymaekers van Hays Response Antwerpen op het nummer 03/202.79.62.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Sint-Niklaas
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.