Terug naar zoekresultaten
Accent

Administratieve Bediende Facturatie

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Je komt terecht in een internationale KMO die gespecialiseerd is in hoogstaande technische onderhouds- en herstellingsproducten.
Dagelijks gaan zij de uitdading aan om meer dan 5000 klanten tevreden te houden dit doen ze met een uiterst professioneel team.
Er heerst een opencultuur waar collega's ook vrienden worden.

Administratieve Bediende Facturatie

Functieomschrijving

Als administratief bediende facturatie ben je verantwoordelijk voor het verwerken controleren en opvolgen van de facturen. Na ontvangst van de facturen en een grondige controle geef jij ze in het intern computersysteem in zodat deze door kunnen gaan naar de boekhouding. Je volgt de betalingen op en controleert ze uiteraard ook. Daarnaast volg je de openstaande vorderingen op en indien nodig ga je over tot acties zoals het versturen van een aangetekend schrijven of in het laatste geval een advocaat. De administratieve taken verbonden aan de facturatie behoort uiteraard ook tot jouw takenpakket en deze voer je zo goed en efficiënt mogelijk uit.

Profiel

Je hebt reeds ervaring in een soort gelijke functie en weet wat deze functie van je vraagt je hebt kennis en inzicht en dat maakt het leerproces aanzienlijk korter. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en kan alert reageren als dat nodig is. Het gebruik van Exel is jouw bekend alsook het rechtstreekse contact met klanten. Je bent analytisch zeer sterk ontwikkeld hebt inzicht in cijfers en analyses en werkt zeer nauwkeurig.

Aanbod

Een job binnen een bedrijf in volle groei en waar je deel uit kan maken van een klein tof team. Er heerst een vrij open losse cultuur waar je voor je mening mag uitkomen of een idee naar voor kan brengen.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.